Hoop op een kans voor behandeling van mijn lyme

Hoop op een kans voor behandeling van mijn lyme | Geld inzamelen
 
 
Ik hoop na jaren toch de kans te krijgen beter te worden en weer mn leven te kunnen leiden

Na meer dan 10 jaar ziek zijn, en te lopen bij ongeveer 10 specialisten, misdiagnoses en artsen die niet alle symptomen tot 1 juiste diagnose konden toewijzen, (ook al hadden de meeste wel een vermoeden, maar konden daar weinig mee door in nederland achterhaalde protocollen en niet betrouwbare testen) was het een enorme opluchting voor me dat ik kort geleden uiteindelijk toch in duitsland een diagnose heb gekregen! De ziekte van lyme! Blij dat het nu eindelijk een naam heeft..en dat het wat meer hoop geeft dat ik misschien na zo lang ziek zijn, ik me toch nog weer wat beter zou kunnen gaan voelen, en me leven tenminste weer echt kunnen leven, weer dingen kunnen doen waar ik plezier aan beleefde, maar door ziek zijn niet meer, of niet vaak kan doen.

Door mijn ziekte ben ik arbeidsongeschikt, en dus geen geen kans om iets te sparen.

Mijn opluchting en blijdschap van het vinden van een diagnose worden helaas ook overschaduwd door het feit dat zowel de testen die nodig waren om de juiste diagnose te stellen , als behandeling voor de ziekte van lyme, niet vergoed worden!

Omdat ik door deze ziekte dus arbeidsongeschikt ben, en weinig geld moet rondkomen, ziet het er naar uit dat ik na al die jaren ziek zijn en zoeken naar een diagnose , ik door deze reden alsnog niets kan doen om proberen beter te kunnen worden. Daarom ben ik opzoek naar mensen die me hiermee wel kunnen helpen, elke cent is voor mij minder spanning en stress om toch nog voor elkaar te kunnen krijgen om beter te kunnen worden!

Als ik me eindelijk beter zal voelen, wil ik doorgaan om me in te zetten voor vele andere die in dit soort situatie zitten door de ziekte van lyme, door bijvoorbeeld het opzetten voor een fonds, zodat niet nog meer mensen ziek moeten blijven omdat ze het financieel niet redden.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen bij de eerste stap om dit allemaal te verwezenlijken, door mij een kans te geven om zelf behandelt en beter te kunnen worden.

-Noor-Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 85,00

Deze actie is gesloten.