Honoursprogramma Francesca Soonieus | Geld inzamelen
 
 

Honoursprogramma Francesca Soonieus

Voor het Honoursprogramma maak ik een album!!

Hoi iedereen! Mijn naam is Francesca Soonieus, ik ben 16 jaar en ik maak voor het Honours Programma Gymnasia (HPG) een album. Het HPG is een programma voor gemotiveerde en talentvolle gymnasiasten en daarmee hen wilt uitdagen te excelleren, zich persoonlijk te ontplooien en plezier te hebben in het leren.
Mijn passie is muziek maken, en daarom wil ik voor het HPG dit graag vastleggen in de vorm van een album. Daarbij werk ik eveneens met andere getalenteerde muzikanten, onder andere uit mijn band. Om dit project te kunnen realiseren heb ik jouw hulp hard nodig. 

Met jouw bijdrage wil ik de volgende zaken bekostigen:
· De huur van een studio
· Het ontwerpen van artwork
· Het opnemen van een videoclip
· Het persen van CD’s
· Het drukken van vinyl

Ik hoop dat je me wilt helpen, door middel van het maken van een donatie. Als dank voor je steun heb ik een aantal tegenprestaties! Hieronder zijn ze te vinden:

Bij een bedrag van €15,- krijg je een gesigneerde cd op de dag van de release met een persoonlijk berichtje (kosten voor productie zijn hierin verwerkt). Je krijgt voor het releaseoptreden een vrijkaartje.

Bij een bedrag van €30,- krijg je een gesigneerde cd op de dag van de release en twee vrijkaartjes voor het releaseoptreden. Je cd zal hier klaar liggen. Je krijgt van mij de nummers privé opgestuurd als download.

Bij een bedrag van €60,- krijg je een gesigneerde cd op de dag van de release, twee vrijkaartjes voor het releaseoptreden en een akoestisch huiskameroptreden (set van 45 minuten) op een dag naar keuze.

Bij een bedrag van €100,- krijg je een gesigneerde cd op de dag van de release, twee vrijkaartjes voor het releaseoptreden en een akoestisch/elektrisch huiskameroptreden (set van 60 minuten) op een dag naar keuze.

Het is natuurlijk ook mogelijk om anoniem te doneren.

 

Mijn werk maak ik onder de naam "Francis Joy", hieronder is een video te vinden van een van mijn eerder geschreven nummers.  

Ik dank je alvast voor je steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

13 donaties
€ 225,00
Doel: € 1.000,00
22%

Deze actie is gesloten.