Honden en katten bedreigd met de dood!!!

Honden en katten bedreigd met de dood!!! | Geld inzamelen
 
 
Honden en katten bedreigd met de dood!!! Lees verhaal

Lieve dierenvrienden,

Ik ben een jongeman van 31 jaar en sinds jong ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik ben dit jaar op vakantie geweest naar Marokko en elke keer opnieuw zag ik zoveel verwaarloosde honden en katten. Dit brak mijn hart en maakte mij echt machteloos! Arme beestjes die aan hun lot overgelaten worden en het zonder voedsel, water of verzorging moeten stellen. Niemand bekommert zich over hun en er zijn geen shelters of dierenasielen die hunnen kunnen helpen. Er zijn geen wetten die deze beestjes kunnen beschermen en tevens is de staat hun liever kwijt als rijk en doet er alles aan om hun populatie te verminderen. Eens om de zoveel tijd worden er agenten ingezet om te jagen op deze arme beestjes en worden letterlijk doodgeschoten. Ja, je leest het goed! Ze worden doodgeschoten.

Op een dag besloot ik een wandeling te maken toen ik een dode puppy op straat lag liggen. Naast het arme beestje staarden zijn ‘broertjes’ en ‘zusjes’ hem machteloos aan. Ze probeerder tevergeefs het arme beestje wakker te krijgen maar helaas. Echt schrijnend! Vooral omdat ik de dag voordien deze puppy’s nog heb weggejaagd van straat (zie foto’s bovenaan van deze nest). De bestuurder had nog niet eens het fatsoen deze puppy te begraven of op zijn minst aan de kant te leggen. Al jaren zie ik dergelijke taferelen maar ik als enkeling kan niet veel betekenen voor hun. Met ons allen zijn we veel sterker en kunnen wij deze beestjes redden.

Ik heb dus jullie hulp ontzettend hard nodig want ik heb besloten om een shelter op te richten en verwaarloosde honden en katten van het straat te halen en mij over hun te bekommeren. Idealiter zou ik hun graag gratis willen afstaan ter adoptie na een behandeling(ontwormen, ontvlooien, etc…). Tegelijkertijd kunnen we zo meer ruimte maken voor andere verwaarloosde beestjes.

Ik heb 3000 euro spaargeld voor mijn project maar dat is niet voldoende. Ik schat de kosten namelijk op 50.000 euro om te beginnen. Ik heb dus een heel eind te gaan.

Laat je hart spreken en doe aub een duit in je zak! Alle klein beetjes kunnen mij helpen deze beestjes te redden en een warme thuis te geven! Samen staan wij sterk!!!

Binnenkort meer updates!! Voor meer informatie kan je mij contacteren via hondjesenkatjes.innood@gmail.com

Delen is lief!!

Dikke knuffels en groetjes van een grote dierenvriend.

 Ps: binnenkort plaats ik ook een adres waar ik benodigdheden zal inzamelen zoals bv. halsbandjes, dekentjes, voerbakken en noem maar op…alles is welkom!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 25,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.