Home run voor het Ronald McDonald fonds. Team Emy

Home run voor het Ronald McDonald fonds. Team Emy | Geld inzamelen
 
 
Ronald Mcdonald huis! Iedere ouder wilt bij zijn zieke kind zijn!

Steun deze topactie van mijn buurtjes!

Op maandagavond 2 april ben ik de trotse moeder geworden van een prachtige dochter Emy. Op woensdag mocht ik met ontslag uit het ziekenhuis naar huis, een huis bijna 100km verwijderd van ons meisje, die de volgende ochtend geopereerd moest worden aan haar darmen en nog geen 3 weken later een open hartoperatie moest ondergaan. Wat een heftige tijd. Mijn man en ik wilde het liefst 24 uur per dag bij haar in de buurt zijn, zoals elke ouder. En gelukkig, dat kon! In het Ronald McDonald huis.
Op 22 en 23 juni ga ik samen met een team in 24 uur 240km in een hart door Nederland lopen voor het Ronald McDonald huis. 24 uur, omdat de zorg voor een ziek kind ook 24 uur per dag doorgaat. Dit doen we om geld op te halen, om er voor te zorgen alle 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald huizen logeren, dicht bij hun kind kunnen zijn die in het ziekenhuis ligt. Het Ronald McDonald huis moet het volledig hebben van sponsoren en donaties.
Het Ronald McDonald huis is echt onmisbaar! Je wilt er als ouder altijd voor je kind zijn, juist als ze op hun kwetsbaarst zijn. Door te rennen en geld in te zamelen houden we de Ronald McDonald Huizen up and runnig!


Alvast heel erg bedankt namens team Emy!
Lopers en begeleiders: Jeroen, Leonie, Daniëlle, Suzan, Dennis, Elise, Kim, Annemiek, Marco, Veronique, Chris, Ralph, Casper, Linda, Remco, Wouter, Koert, Bart en Sanne Homerun team Emy voor het Ronald McDonald 

Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 1.250,00
1%

Deze actie is gesloten.