Hoe ziet de toekomst van een 73 jarige man eruit ?

Hoe ziet de toekomst van een 73 jarige man eruit ? | Geld inzamelen
 
 
1,00

2018 zou ons jaar worden dat was we tijdens de jaarwisselingvan 2017/2018 wat we mekaar toewenste. We daar bedoel ik mee mijn lieve en knappe vriendin mee. 2018 was het laatste jaar van wettelijke schuldsanering natuurlijke personen of te wel de WSNP, 16 september 2018 dat zal de dag worden om mijn Schone lei te ontvangen echter kreeg dit voor ons een hele drastische wending.Ik zal u vertellen wat ons trof.

In oktober 2015 na 10 jaar strijden, leven met beslagleggingen en uiteindelijk een leefgeld van € 45,00 ( wat echt wel te doen is) heb ik mijn hoofd boven water weten te houden. Diversen rechtzaken moeten houden om dan uit eindelijk in de WSNP te komen. Het diepte punt wat ik wel heb mee gemaakt is de periode van 2013-2015 hier liep ik een Burnout op en belande in de ziektewet . Ik had geen grip meer op mijn leven en zakte in een heel diep gat waarbij gedachten om uit het leven te stappen zeer dichtbij waren, het was letterlijk en figuurlijjk nog maar 1 stapje. Maar gelukkig werd ik opgemerkt en belande bij het crisisteam GGZ Hoorn.Na veel praat sessies en medicatie krabbelde ik weer uit het diepe dal en door steun van familie ,vrienden en een lieve buurvrouw zag ik het leven weer positief in. En die lieve buurvrouw werd in november 2015 mijn vriendin/partner.

Mijn vriendin was al aardig op de hoogte van mijn situatie ,want we hadden veel gemeen, ook zij had een turbulente jaren gekend. Dit alles bracht ons bij elkaar en wilde allebei naar een mooie toekomst werken maar wetend en dat ik nog in de WSPN zat. In augustus 2016 kreeg ik van mijn vader te horen dat het huis direct naast hun vrij kwam en ik ooit had aangegeven dat ik daar heel graag zou willen wonen mede omdat ik dan de mantelzorg voor mijn ouders kon uitvoeren. Samen besloten we om het aan mijn bewindvoerder voor te leggen of een verhuizing in de WSPN wel mogelijk was.

Mijn vriendin en ik hebben alles tot de cent nauwkeurig uitgerekend en moesten diversen stukken aanleveren zoals loonspecificatie,zorgverzekeringen ,zorg en huurtoeslag berekening,samenlevingscontract op laten stellen bij de Notaris ,en de financiele gegevens bij plangroep Budget beheer melden. Aangezien ik afgekeurd ben voor 65% werd mijn ziektewet na 2 jaar overgezet naar een WIA uitkering met een toeslag omdat ik toen nog op mijn eigen woonde. Wij dachten dus ook alles goed voor mekaar te hebben.

We kregen toestemming van de Rechtercommisaris enbewindvoerder om te gaan verhuis en samente gaan wonen, alles onder hele grote druk en een tijdsdruk. Twee huizen leegmaken en in de staat terug brengen zoals wij het ooit aangeboden kregen. Maar met bloed zweet en tranen hebben wij dat allemaal binnen de gestelde tijd gered. eenmaal gesetteld en genieten van ons paleisje,kreeg ik toch een beetje een terugval van mijn burnout,door de medeicatie aan te passen had ik het deze keer goed onder controle en kreeg gelukkig geen vat op mij.Dat maakte mij sterk en gelukkig.Ik kreeg weer zin in het leven waardoor ik ook het werk wilde oppakken, via het UWV bij een reintergratieburo terecht gekomenen en daar 2 jaar lang bij diversen werkgevers vrijwilligers werk gedaan.

In Juni 2018 nog 3 maanden WSNP zijn mijn vriendin voor 1 weekendje weg geweest ook de enige keer in de WSPN voor een zeer romantisch uitstapje, zo romantisch dat ik haar tijdens een boot tocht op het Markermeer haar te huwelijk heb gevraagd ze  antwoorde    met JA, we waren in de zevende hemel.

Ik kreeg van mijn bewindvoerder te horen dat ik een sollicitatie plicht opgelegd kreeg dus als 59 jarige man solliciteren, na vele afwijzingen kwam er toch iets op mijn pad wat me wel leuk werk leek, ik werd huismeester bij een winkelcentrum voor 14 uur in de 14 dagen met uitzicht op meer uren ,volmondig ja gezegd dacht het is een begin. Kort daarna in juli 2018 moest ik bij mijn werkcoach van het UWV komen voor gewoon een update over het hoe en wat. Ik had aan haar nog wel een vraag hoe het nu eigenlijk zat met de verdiensten en mijn WIA uitkering.

De medewerker van het UWV tikte mijn gegevens in en zij liep alles even na, maar tot mijn grote verbazing merkte zij iets op, het bleek dat ik een toeslag had op mijn WIA uitkering waar ik eigenlijk geen recht meer op had ,ik had dit moeten wijzigen bij het samen wonen en dit had ik dus niet gemeld. Door alle hecktiek, drukte,tijdsdruk en Stress van de verhuizing nooit meer aan gedacht ,ik hoor u zeggen wat dom.

Dat weet ik ,ik stond toen aan de grond genageld , 14 dagen geleden mijn partner ten huwelijk gevraagd . Net 14 dagen van het geluk mogen genieten, en nu ineens een schuld opgelopen aan het UWV en een nieuw schuld in de WSNP wat inhoudt vroegtijdig de WSPN uitgezet worden dus GEEN SCHONE LEI.

Onze wereld storte in als een kaartehuis, na 11 jaar weer vrij man te worden gaat het niet worden , 3 maanden voor de schone lei gestrand door een domme kleine fout. Ik weet ik ben de hoofd verantwoordelijke.

Nu het ergste, mijn relatie is ook beeindigd,mijn partner zit het niet zitten om in totaal 14 jaar met mij nog vol te houden, ik krijg alle schuld eisers weer terug inclusief de nieuwe schuld aan het UWV. Ik begrijp haar heel goed maar het is wel heel schreidend om elkaar op die manier los te moeten laten en te verliezen . Ik ben er ook echt kapot van, wat er ook nog boven mijn hoofd hangt is dat ik ook het huis moet verlaten, waarvoor we zoveel moeite hebben moeten doen maar door de WSNP kreeg ik het huis niet op mijn naam en staat het dus op mijn partners naam. Ook de mantelzorg voor mijn ouders wordt nu weer wat moeilijker.

Bij de verhuizing heb ik mijn inboedel (Meubels ,bed en huishoudelijke spullen) allemaal aan een Syrisch gezin gegeven die hier in de buurt een huis toegewezen kregen, nu mijzelf in laten schrijven voor antie kraak panden en weer opnieuw beginnen de revue passeert zich opnieuw.

Ik ben nu 59 jaar ,moet nu 10 jaar wachten om weer op nieuw in de WSPN tekomen, dan 1,5 jaar voor traject en dan uiteindelijk 3 jaar WSNP. Dus alles mee zou zitten 73 jaar opnieuw financieel vrij man.

Lieve mensen ik vraag € 1,00 aan 13000 mensen.

Waarom, als ik kan aantonen dat ik de schuld van het UWV kan inlossen krijg ik als nog mijn SCHONE LEI en kan ik verder om misschien mijn grote liefde weer terug te winnen en te redden wat er nog te redden valt.

Mocht u een donatie doen ik dank u uit het diepst van mijn hart, DANK U WEL!!! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 55,00
Doel: € 13.000,00
0%