Hippotherapiezadel voor Wasi Esperanza

Hippotherapiezadel voor Wasi Esperanza | Geld inzamelen
 
 
Hippotherapiezadel voor kinderen met een fysieke beperking in extreme armoede

Wie zijn wij?

Wasi Esperanza is een revalidatiecentrum in Ayacucho, Peru dat instaat voor de revalidatie van kinderen en jongeren met een fysieke beperking. Ons doelpubliek zijn kinderen en jongeren vanuit gezinnen in extreme armoede in de regio van Ayacucho.

Sinds een paar maanden hebben wij een project van hippotherapie en dat maakt ons het eerste centrum in de regio van Ayacucho dat hippotherapie aanbiedt. Hippotherapie is een vorm van kinesitherapie waarbij gebruik gemaakt wordt van het paard om het kind te helpen met verschillende doelen zoals regulering van extreme spierspanning, evenwicht, stabiliteit, coördinatie en zo meer.

Op dit moment nemen zeven kindjes deel aan de hippotherapie en zowel de kinderen als de ouders vinden het helemaal geweldig!

Wat is ons doel?

Zoals jullie kunnen zien op de foto's, behelpen wij ons momenteel met heel basis-materiaal. Veel meer dan een deken en een riem hebben we op dit moment niet. Daarom willen wij heel graag een hippotherapiezadel aanmaken. Dit is een specifiek zadel waarbij de beweging en de warmte van het paard optimaal overgebracht wordt op het kind.

Graag vragen we dan ook jullie hulp om de kindjes van Ayacucho te helpen bij hun favoriete therapie!

Alvast heel erg bedankt en hopelijk kunnen we allemaal samen dit doel bereiken!

P.S. Hierbij vinden jullie ook foto's van het zadel dat we willen aanmaken en van de hippotherapiesessies tot nu toe.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 305,00

Deze actie is gesloten.