High School Amerika

High School Amerika | Geld inzamelen
 
 
Help me mijn droom te verwezenlijken!

Ik ben Esther van Dreumel en ik ben 15 jaar oud.

Een aantal jaar geleden ben ik op vakantie geweest naar Amerika en vanaf dat moment was ik helemaal verkocht. Ik vond het een prachtig land. Mooie bossen, stranden en woestijnen, van alles wat. Ik wilde heel graag een keer terug of wat mij betreft zelfs emigreren. Na wat rond te kijken op internet kwam ik de maatschappij Travel Active tegen, waar ik me nu heb ingeschreven voor een jaar High School in Amerika.

Gele schoolbussen, american football games, Prom en nog veel meer. 10 maanden lang op een Amerikaanse High School is voor mij een droom die uit komt. Ik denk dat deze reis heel goed is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik zal zelfstandiger worden en mijn Engels gaat er natuurlijk een heel stuk op vooruit. Het Amerikaanse schoolsysteem is, anders dan in Nederland, veel meer gericht op het ontdekken en ontplooien van je talenten. In Amerika zijn er naast de verplichten vakken dan ook heel veel verschillende vakken zoals drama, koken of leadership. 

Tijdens het schooljaar verblijf ik in een gastgezin die op basis van mijn persoonlijkheid met mij wordt gematcht. Zij zullen mij kennis laten maken met de Amerikaanse cultuur en tradities. Aangezien ik op basis van een goede match geplaatst wordt is het nog een grote verrassing waar in Amerika ik terecht zal komen. Dus volgend jaar Kerst in washington met een dik pak sneeuw of in Florida op het strand? 

Ik heb het geld voor de reis eigenlijk al bij elkaar, maar aangezien ik veel zelf moet betalen tijdens mijn verblijf en niet kan werken heb ik toch wat extra sponsoring nodig. Ik zou het erg fijn vinden als jullie mij een duwtje in de rug willen geven om mijn droom te verwezenlijken.

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 375,00
Doel: € 1.500,00
25%

Deze actie is gesloten.