Hiep hiep hoera en bedankt!

Hiep hiep hoera en bedankt! | Geld inzamelen
 
 
.

SHHHT. Het volgende wat je gaat lezen is een verrassing, en dat willen we graag zo houden. SHHHHT.

Het outdoorseizoen is voor sommige nog in volle gang, terwijl anderen al aan vakantie denken na het behalen van een nieuw PR. Want laten we eerlijk zijn, de PR’s vlogen in het rond, net als de atleten.


MAAR: Voordat je achterover gaat leunen en echt vertrekt op vakantie willen wij, Robin en Femke, eerst nog je aandacht voor het volgende.

Robbert-Jan is bijna jarig (hiep hiep hoera!). Naast dat feestelijke feit willen wij hem bedanken voor zijn inzet. Hij staat al-tijd voor dag en dauw op de baan, sleept hij polsstokken voor atleten van A naar B en ga nog maar even door.  Kortom, dat vinden wij een bedankje meer dan waard.

Enige tijd geleden liet hij in de training vallen dat z’n laptop het langzamerhand aan het begeven was. Al die schema’s, programma’s, core-circuitjes, of van-alles-wat-warmingups, dat neemt natuurlijk zeeën van ruimte in beslag.
Dus dachten we, laten wij een potje maken waar iedereen zijn bedankje  (in de vorm van een financiële bijdrage) in kan gooien. Uiteindelijk rolt er, hopelijk, een mooi en dankbaar bedrag uit, waarvan Robbert zelf een nieuwe laptop (Surface Pro?) kan kopen. Want jij wil toch volgend jaar ook weer een schema en een plan richting een nieuw PR?!

Dus, een verjaardagcadeau & bedankcadeau van een door jou gekozen bijdrage, alles is welkom!

Ps. Laat een berichtje achter bij jouw storting, dan voegen wij die berichtjes samen in een verjaardagskaart.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 440,00
Doel: € 1.000,00
44%

Deze actie is gesloten.