Het wijze Weeskitten

Het wijze Weeskitten | Geld inzamelen
 
 
Help het wijzeweeskitten!

Stichting Het Wijze Weeskitten heeft weer een hele hoop kleine viervoeters gered. Maar om deze lieverds te kunnen verzorgen hebben we uw hulp nodig! Dierenartskosten en voer moeten betaald worden, want deze dieren verdienen een 2de kans.

 

www.wijzeweeskitten.nl 

Stichting Het Wijze Weeskitten is een kleinschalige organisatie die zonder toeters en bellen op geheel eigen wijze onvoorwaardelijke hulp biedt aan katten in noodsituaties. Het doel is om voor elke kat die op haar pad komt een goed en gelukkig bestaan te creëren, ongeacht welk geslacht, welk ras, welke kleur, welke leeftijd de kat heeft en waar en uit welke situatie deze vandaan komt.

Hoe proberen wij ons doel te bereiken? Door castratie van individuele katten tot aan hele zwerfkatten-kolonies toe wordt veel toekomstig kattenleed voorkomen. Verwilderde zwerfkatten (kolonies) worden na castratie blijvend voorzien van voedsel en (medische) verzorging. Socialisatie van (verwilderde) zwerfkatten geeft hen de mogelijkheid uit te groeien tot gelukkige huiskatten. Aan eigenaren met een zeer smalle beurs wordt de mogelijkheid geboden hun kat te laten castreren en chippen. Aan eigenaren van zoekgeraakte katten wordt voorlichting en hulp geboden. Van tijd tot tijd worden castratie-projecten in het binnen- en buitenland georganiseerd, onder andere in Spanje.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.