Het vergroten van Bram zijn wereld

Het vergroten van Bram zijn wereld | Geld inzamelen
 
 
Voor onze lieve zoon hebben wij vervoer nodig

Bram is een jongetje van bijna 7 jaar oud met een dubbele handicap. Hij is geboren met een ernstige vorm van epilepsie waardoor hij van kleins af aan  heel veel medicatie heeft moeten gebruiken om zijn epilepsie onder controle te krijgen waardoor hij nu een lichamelijke en geestelijke achterstand heeft van 6 jaar. Hierdoor is  hij nu voor de rest van zijn leven rolstoel gebonden.

Regelmatig moeten wij naar het ziekenhuis voor controle en daarnaast zijn er ook de gewone dingen zoals tandarts, kapper en sociale contacten (bijv verjaardagen van fam en bezoekjes aan  opa en oma). Om hier naar toe te kunnen zijn we op het moment afhankelijk van de regio taxi dat kost ons een hoop geld. Dit houdt in dat we voor ons een dagje kinderboerderij of speeltuin eigenlijk onbetaalbaar is waardoor we niet met Bram en zijn broer een dagje op stap kunnen.

Wij hebben al hulp gevraagt bij verschillende instantie maar spijtig heeft het ons niks opgeleverd. Waardoor wij nu met onze handen in onze haren zitten.

Wij hopen in de toekomst op eigen vervoer de ziekenhuizen bezoeken te kunnen doen en wij hopen dat wij zijn wereld een stukje kunnen vergroten.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 40,00

Deze actie is gesloten.