Het Tiende Riek

Het Tiende Riek | Geld inzamelen
 
 
Bijzondere donatie voor bijzondere mensen

Bijzondere sponsoring voor zeer bijzondere mensen!
 
                                                                                                
 
Geachte heer ,mevrouw
 
Om maar direct met de deur in huis te vallen, neem ik bij deze de vrijheid om u voor een sponsoring te vragen namens de bijzondere (gehandicapte) mensen van 'T Tiënde Riek. 'T Tiënde Riek is een carnavalsinitiatief voor gehandicapte mensen dat door ondergetekende (Anja Vermeeren) inmiddels alweer 10 jaar met veel liefde en plezier voor deze bijzonder mensen wordt georganiseerd. De naam 'T Tiënde Riek is bedacht door de eerste Prins (Martin), die er nu nar is.
 
De avond wordt bewust 3 à 4 weken voor de carnaval gehouden, zodat artiesten pro-deo of voor een klein bedrag willen komen optreden, zonder dat hun carnavalsoptreden tijdens de drukke carnavalsdagen in het geding komt. Ieder jaar wordt er een prins(es) uitgeroepen uit alle bijzondere mensen van 'T Tiënde Riek. Onder de gasten bevinden zich diverse bekende artiesten, carnavalsverenigingen uit Wijnandsrade en omstreken, plaatselijke artiesten en iedereen die aanwezig wil zijn. Tijdens dit superfeest pakt iedere aanwezige spontaan de rolstoelen voor een polonaise. Kortom: een supergezellig feest voor iedereen!

Tot op heden hebben mijn man en ik de kosten zelf gedragen voor de organisatie van deze speciale avond. In de beginjaren van 'T Tiënde Riek waren de organisatie en de kosten van deze avond nog enigszins te overzien. In de loop der tijd is deze avond inmiddels een ware jaarlijkse happening geworden. Niet alleen voor gehandicapten, maar ook voor gezonde mensen in Wijnandsrade en omgeving, hetgeen uiteraard geweldig genoemd mag worden! Met de groei van deze avond zijn helaas ook de kosten aanzienlijk gegroeid. Zo hebben wij te maken met onvoorziene gestegen kosten voor o.a.: artiesten, medailles, veren voor de prinsensteek, vervoer, drank en eten voor de bijzondere mensen die niet over de financiële middelen beschikken zelf een consumptie te kopen en bloemetjes voor de vrijwilligers.
 
Dit jaar heb ik van 'T Tiënde Riek een stichting gemaakt om de simpele reden dat als ik er onverhoopt mee moet stoppen, een ander het stokje gemakkelijker kan overnemen. Ik hoop op deze manier dit festijn, waar deze bijzondere mensen zich het hele jaar door op verheugen, te kunnen blijven waarmaken. Het kan en mag niet zo zijn dat deze happening komt te vervallen door een tekort aan geldmiddelen of anderszins.
 
Ik zou u daarom willen vragen of u deze prachtige avond wilt steunen, zodat we nog heel lang deze mooie avond kunnen blijven organiseren. 
Uw steun wordt zeer gewaardeerd. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!
 
Met vriendelijke groet,
 


Regiobank: NL22 RBRB 0706 5274 61 t.n.v. Vermeeren Wagendorp Stichting Het Tiende Riek.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 95,00
Doel: € 1.250,00
7%

Deze actie is gesloten.