Het Smurfenfonds

Het Smurfenfonds | Geld inzamelen
 
 
Help Bart er weer boven op!

Bart is een hartstikke gulle, aardige jonge man die voor iedereen klaar staat. 46 jaar geboren te Amsterdam. Bart heeft zijn bijnaam smurf , omdat hij zichzelf groot vindt!

Hij heeft een aantal tegenslagen gehad en is 1.5 jaar geleden naar Duitsland verhuist. Ook hier zat het niet altijd mee, Financieel is hij meerdere malen in de boot genomen ook omdat hij in het begin met zijn taalbarrière zat. Hij heeft de moed nooit opgegeven en is een half jaar geleden als zelfstandig ondernemer begonnen.

Hij heeft met een lening zijn eigen chalet kunnen kopen, de chalet was wat verouderd en Bart heeft hier veel tijd en energie in gestoken om alles te verbouwen/vernieuwen en zijn eigen te maken. Langzaam en zeker ging alles steeds beter lopen en was hij erg trots op hoe hij zijn chalet steeds meer aan het opknappen was!

 

Op 11 februari 2019 ging het mis.

Er was gas in zijn chalet geroken en niet veel later was er een explosie.

Hij was alleen in zijn chalet en is door het raam een paar meter uit zijn chalet geslingerd. Zwaargewond en verbrand werd hij gevonden, hij was nog even aanspreekbaar en had het gelijk over zijn chalet waar hij zo hard aan had gewerkt.

Vlak hierna werd hij overgebracht naar de ic in het brandwondencentrum in Duitsland. Op dit moment houden ze hem nog in coma en wordt hij beetje bij beetje wakker gemaakt. De vooruitzichten zijn op dit moment erg gunstig maar zijn herstel zal nog maanden gaan duren.

 

Bart is in 1 klap alles kwijtgeraakt!

Helaas was Bart zijn chalet nog niet verzekerd, dit was hij van plan zodra zijn chalet helemaal af zou zijn. Omdat Bart ook nog geen 5 jaar ingeschreven staat in Duitsland heeft hij geen recht op bijstand. In Nederland kan hij hier ook geen aanspraak op doen doordat hij geen inwoner van Nederland meer is.

 

Het geld dat wij op deze manier inzamelen zullen wij gaan gebruiken om voor hem een nieuwe chalet te bouwen, de pacht te betalen en voor de container voor het afval van zijn chalet.

 

We willen hier zo snel mogelijk aan beginnen zodat Bart een fijn thuis komen zal hebben!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 1.155,00
Doel: € 20.000,00
5%

Deze actie is gesloten.