Het Nieuwe Pensioneren

Het Nieuwe Pensioneren | Geld inzamelen
 
 
Help mij om zoveel mensen hun eigen Pensioenverhaal te laten schrijven

De AOW-leeftijd wordt langzaam opgerekt. Voor veel mensen betekent dit dat zij ook later met pensioen gaan. Daarnaast stijgt ook de algemene levensverwachting. Dit betekent dat we ondanks de latere AOW-leeftijd langer van ons pensioen kunnen genieten. Dit is de boodschap die we nu al een aantal jaren te horen krijgen via media, pensioenfondsen en zelfs via werkgevers.

Ik, als pensioencoach, krijg regelmatig andere geluiden te horen. Mensen die opzien tegen de laatste jaren werken, werkgevers die niet goed weten hoe ouderen gemotiveerd en vitaal te houden tijdens hun, min of meer verplichte, verlengde arbeidsleven. Mensen die eigenlijk eerder willen stoppen met werken en mensen die langer door willen werken of zelfs nog een onderneming willen starten. Mensen die nog zoveel dromen, verlangens en potentieel hebben, maar zich door de nieuwe ontwikkelingen geremd voelen en hierdoor maar niet gaan voor hun eigen levensgeluk. Mensen die door de bomen het bos niet meer zien. En mensen die daarnaast vaak hun financiële situatie vóór en na pensioneren niet inzichtelijk hebben, waardoor keuzes niet of ondoordacht gemaakt worden. 

Voor hen schrijf ik dit boek. Want hoe zou het voor jou, voor jouw werknemer, jouw vader, moeder, broer, zus, neef, nicht, tante, oom, vriend, vriendin of collega zijn wanneer zij zelf de regie weer nemen over hun pensioen. Dat jij of zij zelf gaan invullen wanneer en hoe met pensioen te gaan.

Met dit boek geef ik je het gereedschap om zelf uit te vinden wat pensioen voor jouw betekent. Want pensioen is niet gewoon stoppen met werken en de drempel overstappen. Pensioen is voor iedereen anders. Mensen besteden gemiddeld 70 uur in de voorbereiding naar een vakantie, maar bereiden zich vaak niet voor op het naderend Pensioen. Daarom leer ik je om jouw eigen pensioenverhaal te schrijven, zodat jij zelf de rest van jouw leven bepaalt. En daar hoef je niet mee te wachten, daar kun je nu al mee beginnen.

Ik vraag je om een bijdrage omdat...

... het schrijven, redigeren, vormgeven en uitgeven van dit boek een lang en kostbaar traject is. Ik heb besloten om me hier volledig op te richten, dit betekent dat er in de afgelopen maanden en komende maand geen nieuwe trajecten starten en dat er dus ook even geen inkomen is. Dat is geen probleem voor mezelf, omdat dit allemaal ingecalculeerd is. Echter de kosten om dit hele project voor te financieren drukken dusdanig op mijn budget dat zelfs ik er een beetje de kriebels van krijg.

En omdat ik voor iedere bijdrage dankbaar ben stel ik daar graag iets tegenover:          

  • Bij een donatie boven de € 10,- zul je in een tweet en op Facebook bedankt worden, tevens zul je ook op de website www.gepassioneerdgepensioneerd.nl nog een dankvermelding krijgen.
  • Doneer € 25,- of meer en je krijgt het bovenstaande, plus een fysiek exemplaar van het boek.
  • Doneer € 50,- of meer en je krijgt het bovenstaande, het boek gesigneerd door de auteur en een vermelding achterin het boek.
  • Doneer € 100,- of meer en je krijgt bovenstaande, plus een profiel(foto)shoot inclusief 6 foto's op één van de aankomende profielshootdagen.
  • Doneer € 125,- of meer en krijg 5 exemplaren van het boek toegestuurd, plus een dankvermelding in het boek en op Twitter en Facebook en op de website.
  • Doneer € 250,- of meer en je krijgt 1 gesigneerd exemplaar van het boek, plus een door jou nader te kiezen  fotoshoot, inclusief 20 foto's. (locatie in Nederland of het Zillertal in Oostenrijk) en natuurlijk een dankvermelding achter in het boek, op Twitter en Facebook en op de website.
  • Bij een donatie van € 250,- of meer kun je er ook voor kiezen om 10 exemplaren van het boek te ontvangen, plus natuurlijk een dankvermelding achter in het boek, op Twitter, Facebook en op de website. Geef bij de donatie aan waar je voor kiest.
  • Doneer € 500,- of meer en je krijgt het boek gesigneerd, een vermelding achterin het boek, plus ik geef op jouw locatie (in Nederland) een workshop van 3 uur over "Het nieuwe Pensioneren". 
  • Doneer je € 1.000 of meer dan krijg je het boek gesigneerd, een vermelding achterin het boek en je mag jezelf of iemand anders opgeven voor een compleet Persoonlijk Pensioencoachingstraject ter waarde van € 1.997,-.

Iedereen die een bedrag van € 25,- of meer doneert ontvangt ook nog een uitnodiging voor de feestelijke boekpresentatie in (waarschijnlijk) januari 2019.  

Ik vraag je om je e-mailadres achter te laten indien je doneert. Je zult dan van mij zo nu en dan updates over de actie ontvangen. 

Met warme groeten,

Leontine van Roosmalen

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 2.695,00
Doel: € 6.000,00
44%