Het Modekwartier bedankt Melvin van Dijk

Het Modekwartier bedankt Melvin van Dijk | Geld inzamelen
 
 
Melvin was de fijnste pakketbezorger van het Modekwartier. Nu zit hij overspannen thuis.

Pakketbezorger Melvin van Dijk was jarenlang de vaste pakketbezorger in Klarendal, werkend voor Willems uit Duiven. Hij maakte met iedereen contact en een praatje, zorgde er altijd voor dat je pakket aan kwam. Vaak was hij van vroeg in de ochtend tot een uur of negen in de avond bezig om te zorgen dat alles bezorgd was. Wij waren gek op Melvin.

Sinds enkele weken zit Melvin thuis. Een groepje mensen en ook bedrijven in Klarendal vond het nodig hem steeds te beledigen met rascistische grappen, uitspraken en scheldpartijen. Melvin heeft heel lang geprobeerd ermee te dealen en zich te richten op de vriendelijke mensen. Hij bleef zelfs tegen de rascisten beleefd maar nu trekt hij het niet meer. Jarenlang kankerzwarte, kutneger en andere hate speech hebben de emmer over doen lopen. Dus nu zit Melvin nu thuis.

Wij vinden dit vreselijk, walgelijk en een grote smet op onze leuke buurt. Wij willen Melvin daarom een hart onder de riem steken en laten weten dat er heel veel mensen zijn in de wijk die dit gedrag vreselijk vinden.

Daarom zijn we een inzamelingsactie gestart om hem als blijk van waardering te geven voor zijn jarenlange inspanning, een mooi cadeau te geven. Het streefbedrag is €1750,- want we willen hem een heerlijke week eruit aanieden. We hopen dit te halen zodat we Melvijn laten zien hoeveel we dit ons aantrekken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
133 donaties
€ 1.865,00
Doel: € 1.750,00
106%

Deze actie is gesloten.