Het Loempia Avontuur

Het Loempia Avontuur | Geld inzamelen
 
 
Wat we allemaal niet doen voor een loempia!

Fietsen voor een Loempia, van Rijnsaterwoude naar Bali.


Geef ons een duwtje in de rug zodat we samen met jou het fietsavontuur van Rijnsaterwoude naar Bali kunnen beleven.


Avontuur
 
Op 23 februari 2019 vertrekken we op de fiets en met ons tentje vanuit onze woonplaats naar het Indonesische eiland Bali. We doen dit om een aantal redenen waarvan avontuur de belangrijkste is. Wat vinden we na de volgende bocht of berg? Wie of wat komt er op ons pad en welke verhalen brengen we terug naar huis?
 
'Breder leven'
 
Daarnaast is er het besef dat het leven geleefd moet worden zolang dat kan. Nicole beseft zich dit vrijwel dagelijks vanwege haar werk in het Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis en samen hebben we het er de laatste jaren regelmatig over omdat we om ons heen veel lieve mensen hebben zien wegvallen op vaak veel te jonge leeftijd. Als vanzelf kom je dan op het punt dat je gaat beseffen dat het leven niet per definitie waardevol is als het lang wordt geleefd (en wat is lang?) maar dat je de winst vooral in de breedte moet zoeken.
 
Costa Rica
 
We hebben het avontuur vaker gezocht (en gevonden). Zo hebben we 14 jaar geleden ruim een half jaar lang vrijwilligerswerk gedaan in Costa Rica en zijn we twee jaar geleden met fiets en tent naar de Middellandse Zee gefietst maar de meeste jaren hebben we vooral in de 'lengte' doorgebracht. Dennis met carriere maken in het onderwijs en Nicole met studeren en zich ontwikkelen als oncologie fysiotherapeut. Voor dat je het weet ben je 10 jaar verder en vergeet je 'de blik opzij'. Daarom is het nu de hoogste tijd om naar Bali te fietsen!
 
De Loempia
 
Waarom Bali? De reden dat we naar Bali fietsen heeft te maken met een loempia. Jaren geleden waren we met onze (schoon)ouders , (schoon) zus Chantal,  zwager Remo en neefje Ticho op vakantie in Indonesie en aten we in een klein familierestaurant een overheerlijke loempia. Dat was een onvergetelijke smaaksensatie! En hoe mooi is het als aan het einde van een avontuur de ultieme beloning op je staat te wachten? We gaan dus op zoek naar die allerlekkerste loempia op Bali.
 
Delen
 
We gaan ons avontuur en onze zoektocht naar de loempia, zoveel mogelijk met je delen. Met jou en met vele anderen die zich op ons blog en/of op onze podcast hebben geabonneerd. Het schrijven van verhalen voor het blog (en een boek na onze terugkeer) en het maken van de podcast vinden we fantastisch maar kost erg veel tijd. Tijd die we naast het fietsen graag vrij willen maken. Helaas kost deze tijd ook geld en daarvoor roepen we jouw hulp in.
 
Waar hebben we het geld voor nodig?
 
-Om tijd te kopen. Vooral het maken van de podcast is tijdrovend en het monteren van de afleveringen kost al snel een aantal dagen. Dagen die we het liefst reserveren in een goedkoop hostel in plaats van in onze tent. Een puur praktische keuze mbt het montageproces (aanwezigheid van stroom en internet is essentieel).
-Hosting. De hosting van onze website en de podcast is helaas niet gratis.
-Simkaarten en mobiel internet. Dit vooral om je zoveel mogelijk 'realtime' op de hoogte te houden. Buiten Europa schaffen we waar mogelijk lokale simkaarten en mobiel internet aan zodat we altijd bereikbaar zijn en kunnen berichten.
-Om extra tijd te kopen. Met jouw hulp kan het avontuur worden verlengd!
-Publiceren. Het streven is om over ons avontuur een boek te publiceren. Er heeft zich nog geen uitgever gemeld dus werken we vooralsnog voor publicatie in eigen beheer. We zouden zeggen: "Doneer voor een boek in eigen beheer!"
Voor alle overige kosten om het een jaar op de fiets vol te houden hebben we hard en voldoende gespaard!
 
Wat krijg je ervoor terug?
 
Naast onze dankbaarheid voor iedere lieve donatie willen we graag iets tastbaars teruggeven.
 
Doneer je:
- 25 Euro, dan krijg je een ansichtkaart van ons, uit het land waarin we op dat moment verblijven (SPAAR ZE ALLE 24).
- 50 Euro, dan laat ik je (of jullie) figureren in één van mijn verhalen.
- 75 Euro, dan ontvang je een toegangskaart voor onze 'Loempia Party' bij terugkomst (DAAR WIL JE GEWOON BIJ ZIJN).
- 100 Euro, dan krijg je het te verschijnen boek met daarin een persoonlijke boodschap (HOE TOF IS DAT).
- 150 Euro of meer, dan krijg je AL HET BOVENSTAANDE! (WOW).
 
P.S. IEDERE donateur krijgt een eervolle vermelding in het te verschijnen boek (mocht je dit NIET willen, laat het weten).

Doneren is natuurlijk niet de enige manier om ons te steunen. Een simpel berichtje tijdens onze reis is een grote steun en voelt als een duwtje in de rug!

Blijf op de hoogte van ons avontuur op www.pedalenenverhalen.nl of abonneer je op de podcast via iTunes, Stitcher of elke andere podcast app.

Onze dank is onbeschrijfelijk groot en we hopen dat je, met ons, ontzettend veel plezier beleeft aan het avontuur.
 
Liefs, Dennis en Nicole
 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
36 donaties
€ 1.675,00