Het laatste uur heeft bijna geslagen.

Het laatste uur heeft bijna geslagen. | Geld inzamelen
 
 
Nog even en er komt een rookwolkje uit mijn oude vertrouwde laptop.

Ik heb lang getwijfelt om hier een berichtje op te plaatsen maar nood breekt wet. 

Ik ben een derde jaars student en woon samen met mijn hardwerkende vriend. Ik kan helaas zelf naast mijn opleiding niet werken aangezien ik een bindweefselaandoening heb. Zou ik dit wel doen dan is mijn energie te snel op om ook nog te studeren, aangezien mijn spieren extra hard moeten werken om alle gewrichten bij elkaar te kunnen houden.

Drie jaar geleden heb ik een goede Asus kunnen kopen met wat hulp van mij ouders. Helaas is de laptop al een jaar aan het kwakkelen en begint het nu echt te begeven. Ik ga bijna mijn afstudeerjaar in en heb daarom een laptop nodig die ik kan vertrouwen. Op het moment valt mijn laptop al uit zodra hij een minuut van de lading is, flikkert het beeldscherm en werkt het toetsenbord niet meer naar behoren.

Ik hoop dat mijn trouwe laptop het in ieder nog een kleine twee maanden vol kan houden, maar dan ben ik echt toe aan een nieuwe laptop. 

Wij hebben zelf nog niet de mogelijkheid om echt te kunnen sparen omdat het geld dat mijn vriend verdient, opgaat aan het huishouden.

 

Ik wil u alvast heel erg bedanken mocht u een donatie doen! Iedere euro wordt gewaardeerd!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 800,00
1%

Deze actie is gesloten.