Het laatste stuk naar een nieuw lichaam

Het laatste stuk naar een nieuw lichaam | Geld inzamelen
 
 
Een man...met mannenborsten...na 90 kilo te zijn afgevallen

Na een jaren lange strijd tegen de kilo's ben ik in totaal 90 kilo afgevallen.

En ben al een jaar of 5 op mijn streef gewicht, en voel me uiteraard een geheel ander mens. Vele mensen om mij heen zien dat en krijg ik nog steeds veel complimenten.

Maar wat veel mensen niet zien,  is dat ik toch nog steeds me erg schaam voor mijn lichaam. Zelfs na een buikwandcorrectie die wel werd vergoed ( na heel veel keren te zijn afgewezen ) door mijn zorg verzekeraar , voel ik mij nog steeds erg ongelukkig. En wel hier om.

Ik heb enorm last van mannenborsten door het afvallen, als ik zit dan hangen deze ten hoogte van mijn navel. En zijn ze ook nog niet eens symetrisch. Ik heb inmiddels 3 x een aanvraag gedaan via mijn zorgverzekering maar die gaan de kosten van een operatie niet vergoeden. Ze vinden het geen medische indicatie.

Ik heb allerlei manieren geprobeerd , maar helaas zonder resultaat. Wat betekend dat ik nog niet zonder t-shirt durf te lopen. Dus het liefst niet op vakantie ga, me omkleed in de sportschool enz enz..En zelfs laat ik mijn partner niet zien hoe mijn torso eruit ziet, wat vaak zorgt voor stress in onze relatie.

Ik zou eigenlijk moeten kunnen genieten van mijn nieuwe lichaam maar ik kijk nog steeds vol gruwel naar mijn eigen lichaam. En heb daardoor veel verdriet.

Een man hoort van zulke borsten te hebben en zou eigenlijk mij zelf trots en vol met zelfverzekerheid moeten voelen maar helaas.

En helaas krijg ik het bedrag niet zelf bij elkaar hoe hard ik het ook probeer.

Hopende om via deze weg het bedrag bij elkaar te krijgen en zo mijn missie volledig te kunnen voltooien kijk ik uit naar de dag dat dit zo ver is. Om zo weer volop van het leven en mijn lichaam te kunnen genieten.

 Ps. Misschien vinden jullie de extra foto niet echt nodig maar toch voegik hem erbij. Om zo te laten zien dat het echt is en misschien begrijpen waar ik zo mee zit

 

Liefs Edwin

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 4.300,00
0%

Deze actie is gesloten.