Het laatste avontuur van Timo | Geld inzamelen
 
 

Het laatste avontuur van Timo

Doe mee om onze dierbare vrienden, hun kinderen en familie te steunen

Onze lieve vrienden Floor en Patrick hebben 3 prachtige kinderen, Timo, Lotte en Milo.

Timo is met zijn zes jaar de oudste. Zijn zusje Lotte is 5 en broertje Milo is 3.

Toen Timo nog maar 4 1/2 jaar oud was ontdekten ze een Pleuropulmanaal Blastoom, een zeldzame longtumor. Deze tumor kon met succes verwijderd worden, maar helaas kreeg Timo daarna een tumor in zijn hoofd, uitzaaiingen dus. Timo heeft de artsen in het ziekenhuis in de afgelopen 2 jaar verbaasd met zijn veerkracht en hoe sterk zijn kleine lijfje is, maar hier is zelfs deze superheld niet tegen opgewassen. Hij heeft samen met het gezin allemaal mooie avonturen mogen beleven, maar hoe onvoorstelbaar ook, zijn avonturen houden binnenkort op. Om zijn ouders te steunen wil ik als hun vriendin iedereen vragen om te helpen, niet alleen namens mij maar namens alle vrienden en familie van Floor en Patrick. Doe mee en dan kunnen we samen zorgen voor een mooie uitvaart als laatste reis voor Timo. Daarnaast hebben Floor en Patrick aangegeven dat een deel van het geld gaat naar Stichting Kanjerwens Nederland, die mede verantwoordelijk waren voor een aantal van Timo's avonturen.

Myrna van der Molen Klein
29-09-2020

Lieve mensen,

We willen iedereen die gedoneerd heeft hartelijk bedanken. Het doet ons goed. We zijn nu 5 weken onderweg met deze actie en alle reacties zijn tot nu toe hartverwarmend.

Met Timo gaat het nu helaas minder goed. Hij heeft veel medicijnen nodig om de pijn te onderdrukken die hij heeft. Hij heeft niet veel energie meer en gaat niet meer naar school. Als het lukt gaat hij nog wel mee boodschappen doen, maar ook dat soort kleine uitjes kosten veel energie. Zijn grootste avonturen zijn nu helaas wel geweest. Hij is nu veel thuis bij zijn ouders, zusje en broertje. We hopen dat ze het samen nog fijn hebben op de momenten die ze met elkaar kunnen delen.


Myrna van der Molen Klein
17-09-2020

Timo heeft nog een paar mooie avonturen beleefd. Er kwamen 70 geweldige auto's langs zijn huis rijden en hij keek zijn ogen uit. Hij mocht een dag mee naar de Efteling met Peter Visser, de directeur van Stichting Kanjerwens Nederland. En gisteren een dag naar Koningin Julianatoren met het Prinses Máxima Centrum. Helaas zit een reis naar Parijs om de Eiffeltoren te zien er niet meer in. We zijn ons noodgedwongen al aan het voorbereiden op zijn laatste reis. Timo zal waarschijnlijk niet lang meer leven dus nu is onze wens om hem een uitvaart in stijl te geven. 


Myrna van der Molen Klein
01-09-2020

We zijn nu precies een week onderweg en ik ben zo blij dat er zo veel gegeven wordt voor dit lieve gezin. Ik ben en blijf er stil van....iedereen bedankt


Myrna van der Molen Klein
29-08-2020

Graag had Timo naar Parijs willen gaan om de Eiffeltoren te zien. Corona maatregelen zorgen ervoor dat dat niet lukt. Dat avontuur gaat niet door. Omdat we niet weten hoe lang Timo nog leeft hebben zijn ouders ervoor gekozen om zo veel mogelijk gewone dingen te doen en thuis met elkaar te zijn.

We kunnen het gezin blijven steunen, want ze willen het geld dat gedoneerd wordt gebruiken voor een mooie uitvaart in Lego stijl, omdat Timo zo van Lego houdt. En voor een mooie plek om hem te gedenken.


Myrna van der Molen Klein
27-08-2020

Lieve, lieve donateurs,

samen hebben jullie er voor gezorgd dat we al na 2 dagen de 10.000 euro gehaald hebben. Wie had dat ooit voor mogelijk gehouden...we zijn er super blij mee, maar ook echt van onder de indruk en stil van. Wat een liefde, zo fijn!❤️


Myrna van der Molen Klein
25-08-2020

Wauw...We zijn nu 5 uur onderweg en wat leven jullie allemaal mee met dit prachtige gezin in deze moeilijke tijd. Wat een liefde...ik ben er stil van en krijg kippenvel van wat ik allemaal lees. En het bedrag dat we nu al binnen hebben is niet te geloven....allemaal ontzettend bedankt


568 donaties
€ 12.706,00