Het had heel anders af kunnen lopen voor Nikita

Het had heel anders af kunnen lopen voor Nikita | Geld inzamelen
 
 
Het had heel anders kunnen aflopen met Nikita

Je wandelt lekker in het bos met baasje Jeanette en zusje Pepsi en ineens wordt het zwart. PANIEK! Nikita is niet meer aanspreekbaar en helemaal van de wereld. Alle alarmbellen gaan af en met behulp van de dierenambulance gaat Nikita naar de dienstdoende weekenddierenarts.

Helaas wist deze dierenarts niet wat er aan de hand was met Nikita. Met een infuus en bloedspoed gaat Nikita naar de Universiteitskliniek in Utrecht want Nikita is pas twee jaar oud en zo lief, die willen we echt niet kwijt.

Na onderzoek, een vier uur durende operatie en een spannende 48 uur heeft Nikita het gered. Een fikse baarmoederontsteking met complicaties. Op de vierde dag mocht zij weer mee naar huis.

Een wonder..... maar ook een fikse rekening van méér dan €4000,00  Waar haalt zij het geld vandaan?

Nikita is de dochter van mijn reu Flash. Ik ben haar baasje zo dankbaar dat zij toch heeft gehandeld en haar niet heeft laten inslapen, ook al was de kans van slagen nog zo klein.

Het geld is hard nodig om de rekening te kunnen betalen.

Flash was een dekreu en is nu met pensioen. Een deel van het dekgeld dat destijds is ontvangen, is besteed aan het maagkankeronderzoek bij de Belgische langhaar herders en een deel is naar de dierenbescherming gegaan.

Wie wil ons nu helpen om een mooie tegemoetkoming te kunnen schenken aan baasje Jeanette?

Paulien van Deenen Verhoef
26-10-2018

Laatste update Nika namens baasje Jeanet

Na een aantal spannende weken of Nika wel of niet weer geopereerd moest worden kunnen we nu zeggen dat de antibiotica goed geholpen heeft.
Ze is nu weer een vrolijke ondeugende hond en ik wil iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor de donaties, steun en lieve berichtjes ❤️❤️


Paulien van Deenen Verhoef
25-09-2018

Lieve mensen, 

Helaas heeft Nikita voor een tweede keer koorts gekregen en heeft zij wederom antibiotica. Mocht dit de klachten niet verhelpen dan zal Nikita voor een tweede keer moeten worden geopereerd dus duimen dat dit niet zo hoeft te zijn.


Paulien van Deenen Verhoef
14-09-2018

Langzaamaan gaat het lichamelijk steeds iets beter met Nikita. Er is een nieuwe foto geplaatst.


35 donaties
€ 940,00

Deze actie is gesloten.