Het gevecht is begonnen tegen uitgezaaide longkank

Het gevecht is begonnen tegen uitgezaaide longkank | Geld inzamelen
 
 
Gediagnosticeerd... Geschrokken.. Medische molen... we zijn het gevecht begonnen.

Hallo lieve mensen, 

 

Uiteraard hoef je je niet verplicht te voelen te doneren. . ik hoop echter wel dat je ons verhaal leest en aan ons denkt .  ook daar putten we kracht uit!

 

Mijn verloofde Kim werd 6 november 2018 34jaar jong..  de dag erna 7 november 2018 ging ik nietsvermoedend naar het werk Kim voelde zich niet zo lekker en hoeste de hele buurt bij elkaar. 

Na een uur gewerkt te hebben kreeg ik een telefoontje van mijn schoonmoeder "Kim word opgenomen in het ziekenhuis" ik haastte me naar mijn baas.  gaf hem de telefoon en rende naar de auto, een half uur later aangekomen in het ziekenhuis kreeg ik te horen dat Kim word opgenomen met zware longontsteking. 

De volgende dag kregen we van de dienstdoende longarts te horen dat ze verdikte lymfeklieren gezien hebben op de ct scan en dat we vermoedelijk rekening moeten houden met een lymfoom. 

Dat was de eerste klap... 

Na een week ziekenhuis en het maken van een PETCT scan mocht Kim naar huis... weer een week later hadden we een afspraak met de longarts met de resultaten van de PETCT   

Toen kwam de genadeklap..  u heeft uitgezaaide longkanker (stadium 3a) uitgezaaid naar de lymfeklieren rond de luchtpijn..  we waren er al bang voor maar de klap was hard en emotioneel. 

We werden op dat moment doorverwezen naar het UMCG voor verdere behandeling al snel konden we daar terecht en ook daar aan de onderzoeken beginnen. 

Oudjaarsdag 2018 kregen we te horen dat de eerste behandeling bestond uit 4 chemokuren en de eerste week van 2019 zijn we hier dan ook aan begonnen. 

Doodeng vonden we het, wat gaat er gebeuren..  hoe gaan we hier op reageren wat is er toch allemaal aan de hand.. waarom. . waarom... waarom!!!? 

De Chemo viel gelukkig enorm mee.. de dag na de Chemo mocht Kim mee naar huis wat fijn heerlijk naar huis! de hele week ging redelijk Kim was extreem moe maar dat was ook alles... Vrijdag zei ze nog "als dit het gevecht is teken ik ervoor" 

Ik was Zaterdag al vroeg beneden Kim lag nog lekker te slapen... rond 10:00 hoorde ik boven wat gestommel Kim riep naar beneden en vroeg of ik de medicatie tegen misselijkheid kon brengen. 

Boven aangekomen lag Kim onderuitgezakt op het toilet met haar hoofd tegen de muur, snel zette ik mijn knieën tegen die van haar zodat ze niet verder weg zou zakken..  ze was niet bij kennis. . wit en grauw in haar gezicht lichtelijk paars..  ik was zo bang haar kwijt te raken en raakte lichtelijk in paniek .. na ongeveer 5 minuten kwam ze weer een beetje bij (tussendoor ademde ze gewoon en keek ze soms versuft voor zich uit) ik tilde haar naar bed toen kon ik ook pas bij de telefoon. . 

De ambulance was er 5 minuten later met spoed werd ze naar het ziekenhuis gebracht en opgenomen na een dagje spoedeisende hulp... in eerste instantie vermoede ze extreme hoofdpijn en misselijkheid van de Chemo echter kwamen ze er Maandag achter dat Kim een Sinustrombose heeft (trombose in haar voorhoofd) gewoon stomme pech. . 

In Januari is Kim amper thuis geweest en lag ze bijna voortdurend in het ziekenhuis waar ze in hele goede handen is. 

De tweede Chemo ging heel goed en aankomende Maandag volgt de 3e Chemo. 

Waar ik deze actie voor start zijn eigenlijk tal van dingen. Door de trombose van Kim hebben we o.a. een nieuw electrisch verstelbaar bed nodig aangezien ze niet plat mag liggen (momenteel lossen we dit op met meerdere kussens niet erg comfortabel) daarnaast zijn er nog tal van zaken die veel geld kosten 6 juni gaan we trouwen we hopen op een mooie dag hoe meer we binnen halen met deze actie hoe mooier haar ring, hoe mooier haar kleding hoe mooier het feest.... 6 Juni is ons lichtpuntje waar we naartoe leven met alle kracht die we hebben. 

We blijven positief en gaan het gevecht aan we krijgen ontzettend veel kaartjes wat enorm veel kracht geeft.   maar het is allemaal heel veel....altijd een ver van ons bed show en plots is het ons leven... 

Ik wil je bedanken voor het lezen van ons verhaal of je nou doneert of niet .. ik heb dit verhaal geschreven en het was even een uitlaatklep voor me..  doneer je niet.. dan heb je net wel even gedacht aan ons.... daar zijn we je al dankbaar voor! dankjewel! 

 

Als u deze actie wil delen heel graag 👍

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.