Het droomhuis van Joyce

Het droomhuis van Joyce | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn droomhuis inrichten

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Joyce ik ben 23 Jaar en ik ben verhuist  naar Amsterdam zuid. Ik studeer nu een half jaar aan het AHK in Amsterdam.

Tot een paar dagen geleden woonde ik bij mijn ouders in Nijmegen, ik moest voor mijn studie dagelijks heen en weer naar Amsterdam. Mijn doel was om een kamer of een woning te vinden in Amsterdam of omsteken. Dit is mij gelukt, ik heb een super leuk huisje in Amsterdam zuid.

Het ging allemaal heel snel ik kon de woning bezichtigen en de volgende week kon ik al mijn papieren tekenen. Omdat dit al langer mijn doel was heb ik kunnen sparen, alleen was dit net genoeg om de huur en de borg te kunnen betalen tijdens het tekenen van mijn contract.

Mijn kleding en persoonlijke spullen zijn het enige wat ik kan mee nemen vanuit Nijmegen naar Amsterdam.

Nu sta ik in een kaal huis. Het is voor mij heel moeilijk om mijn woning in mijn eentje bewoonbaar te maken. Ik heb naast mijn studie(financiering) en een lening . 

Naast de inrichting moet er best wel veel aan het huis gedaan worden qua opknap werk. Ik heb gekeken naar wat ik allemaal nodig heb voor in mijn woning.

laminaat 48M2 Wasmachine, gasfornuis, koelkast, behang, verf, bed, bank, planken, kast, keuken gerei lampen, stofzuiger, tv, eettafel, stoelen

Dit is een grof lijstje van de dingen die ik nodig heb. Vanwege mijn allergie ben ik genoodzaakt een groot deel (niet alles) nieuw te kopen.

 

Mijn wens is om aan het einde van september 2017 in ieder geval de bekleding van mijn nieuw huisje te hebben.

Ik wil jullie allemaal van harte bedanken voor jullie hulp.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.