Het Creaproject Tondano

Het Creaproject Tondano | Geld inzamelen
 
 
Ik zal meegaan met het Createam en zal daar onderwijsactiviteiten organiseren!

Mijn naam is Nicole de Vries. 

Ik ga ruim 2 maanden naar Indonesië (Noord Sulawesi, Tondano) met Stichting Amurang. 

Stichting Amurang zet zich in voor het welzijn van kansarme Indonesische kinderen en jongeren in Amurang en Tondano.

• De stichting hielp mee aan de bouw van 2 tehuizen en een school.

• Met een beurs van studiefonds Amurang kunnen jaarlijks ruim 15 studenten studeren.

• De stichting verzorgt onderwijsprojecten met studenten van het Friesland College. Het Creaproject! Het Creaproject opent voor kansarme kinderen en jongeren een toekomst met werk en inkomen. Ik ben 1 van de studenten die vanuit de opleiding Specialist in Mode en Maatkleding deelneemt aan het Creaproject, en zal 'Het Naaiatelier Project' ter plekke voortzetten. 

Mijn motivatie is dat ieder kind recht heeft op een toekomst! Als ik met mijn kennis en ervaring, en de luxe dat ik in Nederland ben geboren en naar school kan, een bijdrage kan leveren aan een kind zonder toekomst, zodat het kind wèl aan een toekomst kan werken, dan wil ik mij daarvoor inzetten! Mijn harde werken in Nederland is nuttig voor de toekomst van een ander, en dat geeft mij motivatie om mij in te zetten én een goed gevoel. 

Ik vraag NIET om een donatie zodat ik mijn vlucht of verblijf kan betalen, want daar werk ik zelf hard genoeg voor. Al het geld dat ik verzamel, door acties of donaties, gaat direct naar het Creaproject voor materiaal en onderhoud. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 75,00

Deze actie is gesloten.