Het 11e Bram Bartels Toernooi

Het 11e Bram Bartels Toernooi | Geld inzamelen
 
 
Word vriend van het Bram Bartels Toernooi!

 Lieve vrienden van het Bram Bartels toernooi,

Vorig jaar hebben wij een doneer actie gelanceerd voor het 10-jarig jubileum van het Bram Bartels toernooi zodat wij de deelnemers een sportieve en bijzondere dag konden bezorgen.

De actie is ontzettend hard gegaan en we hebben een super mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. Wij willen iedereen die hier aan heeft bijgedrage ontzettend bedanken. Dankzij jullie is de 10de editie van het Bram Bartels toernooi een nog groter succes geworden!

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang voor de 11e editie van het Bram Bartels toernooi en de organisatie heeft de koppen weer bij elkaar gestoken om er dit jaar wederom, een geweldige editie van te gaan maken. Sponsoren worden weer benaderd en alles wordt weer in gang gezet voor een bijzondere dag. Toch blijft het ‘vragen’ om geld lastig. Maar... niet geschoten is altijd mis. We laten daarom de keuze aan ieder voor zich om een eventuele bijdrage te doen.

Door middel van onder andere jullie bijdrage maken wij deze dag mogelijk voor onze deelnemers en zoals velen van jullie weten, is dit elk jaar een groot succes.

 
Wilt u ook een ‘Vriend van het Bram Bartels toernooi’ worden? Dan kunt u doneren via de onderstaande link. 

 

Bij voorbaat dank.

 

Met sportieve groeten,

Het Bram Bartels Team

 

Wie zijn we en wat doen we?

La Dolce Vita  (for special people)

La Dolce Vita is een stichting welke primair tot doel heeft om minder bedeelden zo goed als mogelijk aan de samenleving te kunnen laten deelnemen. De stichting is een voortzetting van het gedachtengoed van de in juli 2008 overleden Bram Bartels. Bram was een man met speciale aandacht voor deze doelgroep. La Dolce Vita wil haar doelstelling bereiken door activiteiten te organiseren voor deze speciale mensen.

Behalve het team van SO Soest zullen in totaal ruim 24 teams uit heel Nederland acte de presence geven.  Er vindt een heuse Champions League competitie plaats: Junioren én senioren teams strijden om de Bram Bartels Cup. Het voetbal wordt intens beleefd. Er wordt gedold bij het missen van een kans, gejuicht bij mooie goals en de aanwezige begeleiders en ouders geven aan de kant hartstochtelijk hun aanwijzingen door. De wedstrijden vinden plaats op een half veld en een team bestaat uit 7 veldspelers en een keeper. We kijken met trots gevoel terug op het toernooi in de afgelopen jaren. De dag begint met een prachtige opening met defilé en Wilhelmus. Daarna een warming up. En dan gaan de wedstrijden van start. Ook dit jaar komt er een scheidsrechter uit de eredivisie. Na afloop is er een prijsuitreiking, waarbij ‘Iedereen wint’ . Het event wordt afgesloten met een feestje: een Barbecue mét muziek voor spelers en begeleiders.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

29 donaties
€ 635,00
Doel: € 1.500,00
42%

Deze actie is gesloten.