Laatste wens Jos de Bel

Laatste wens Jos de Bel | Geld inzamelen
 
 

Jos de Bel de liefde van mijn leven en vader van onze twee zo gewenste kinderen is er niet meer. We wisten sinds 5 jaar dat hij ziek was en dat hij mogelijk zou kunnen komen te overlijden. We hebben tot het laatste moment de hoop gehad dat hij op mysterieuze wijze toch nog beter zou worden. Tot zo een maand terug en hij zich steeds minder ging voelen, vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Zo snel dat we op 07-04-2023 de puzzel voor hem in elkaar hebben gelegd en we hem hebben herdacht op de meest mooie dienst die ik me voor kon stellen. Het was het afscheid waar ik al 5 jaar enorm tegenop zag, maar het mooiste afscheid wat we hem hebben kunnen geven. Alles heeft Jos nog meegekregen en met ons gedeeld, zo was het voor mij en de kinderen net of hij er nog bij was. 

Nu zijn we zover dat we ook Jos zijn laatste wens in vervulling gaan laten gaan en dat is het boek wat hij zelf graag had willen hebben. Een jaar na zijn ovelijden gaan we het boek uitgeven, waar we heel hard aan hebben gewerkt het afgelopen jaar. Hiermee willen we mensen die te maken krijgen met de ziekte steunen en mogelijk op weg helpen in alles wat er op hun pad komt.

Volg ons op www.debelletjes.nl

Tamara de Bel
22-04-2023

Wat een achtbaan blijft het, is het niet met regelen dan is het wel met de emoties. Alles is nieuw en je weet niet precies wanneer de volgende afdaling of stijging komt.

https://www.debelletjes.nl/blog/1289565_de-dagen-gaan-over-in-weken


Tamara de Bel
23-03-2023

Vandaag was een mooie, maar ook heel intense dag. Samen met de kinderen heb ik de allermooiste plek die er is uitgezocht als laatste rustplek voor papa. Waar we altijd heen kunnen en zoals hij het voor zich zag bij de boom kunnen picknicken. Het voelde heel goed om dit op deze manier te doen en voor altijd met elkaar verbonden te blijven.

https://www.debelletjes.nl/blog/1248479_tam-papa-s-plek


Tamara de Bel
22-03-2023

Wauw wat een dag was dat gisteren. We mochten gewoon heel dicht bij de dolfijnen zijn in het Dolfinarium terwijl het eigenlijk gesloten was. Wat een ervaring was dat. Jos kon er jammer genoeg fysiek niet bij zijn, maar was aanwezig via een videoverbinding.

https://www.debelletjes.nl/blog/1245667_jos-wauw


Tamara de Bel
14-03-2023

Vandaag hebben de kinderen de knuffel die ze van papa hebben samengesteld besteld via https://knuffelmakers.nl/

Heel dankbaar voor alle donaties en dat we deze dingen gewoon kunnen doen voor ze!


Tamara de Bel
12-03-2023

Wow wat een reactie's en wat een mooie berichten van iedereen. Ontzettend dankbaar en steunend dat er zoveel mensen om ons heen zijn die zo met ons meeleven en wat voor ons willen betekenen ❤️https://www.debelletjes.nl/blog/1231926_tam-carpe-diem

 


273 donaties
€ 9.087,00