Herding Cup 2019

Herding Cup 2019 | Geld inzamelen
 
 
Deelnemen aan de Herding Cup 2019 in Tsjechië

Herding Cup 2019

 

Na het plaatsen van een filmpje van mijn jongste bouvier Daisy (7 maanden) ontving ik een uitnodiging vanuit Tsjechie om daar mee te doen aan de Herding Cup 2018 in Tsjechië. Een hele eer en mega trots. Maar voor mij is het een hele opgave. Kost enorm veel training en geld. Daarom gaat dit jaar niet meer lukken, maar mijn doel om dit volgend jaar wel mogelijk te maken. Dit kan ik niet alleen dus ben ik op zoek naar sponsors om dit mogelijk te maken. 

 

Het evenement bestaat uit diverse workshops en 2 dagen wedstrijden. 

 

Het eerste doel is dat ik dit met mijn eigen 2 honden kan gaan doen. En haal ik genoeg op dan is de bedoeling dat er nog 4 bouviers meegaan met hun eigenaren. 

 

Onze vraag willen jullie ons helpen door ons te sponsoren. Elke euro helpt. Bij donaties van €100,- of meer zal jullie (bedrijfs/kennel) naam op onze kleding bedrukt worden welke tijdens elk evenement gedragen zal worden. 

 

met dit geld kunnen we de reis en het evenement bekostigen. En alle benodigde examens om daar deel te kunnen nemen. 

 

Alle hulp is welkom

Veronique Steenbergen
16-05-2019

Inmiddels is nog niet definitief of we naar Tsjechië zullen gaan. Wel staat er een andere trip in de planning welke veel voorbereidingen, tijd en geld kosten. Het gedoneerde zal hiervoor gebruikt gaan worden.

En wellicht als alles goed gaat na de zomer toch nog Tsjechië 


Veronique Steenbergen
18-07-2018

Er is al meer gedoneerd buiten deze actie om. De stand is inmiddels al € 370,- 

 

iedereen al super bedankt. 


4 donaties
€ 255,00
Doel: € 2.000,00
12%

Deze actie is gesloten.