Herdenking grote vliegramp MH17 op 24 maart 2018.

Herdenking grote vliegramp MH17 op 24 maart 2018. | Geld inzamelen
 
 
Grote herdenking en onthulling van een Gedenkteken bij de Vliegbasis Eindhoven op 24 maart

De vliegramp met de MH17 was een van de grootste vliegrampen in de Nederlandse geschiedenis.  Bij deze grote vliegramp zijn in één klap 298 mensen omgekomen. 196 slachtoffers waren Nederlanders.

Daarom komt er binnenkort een belangrijke herdenking en een bijzonder fraai gedenkteken bij de Vliegbasis Eindhoven voor de vele nabestaanden, hulpverleners en anderen die betrokken waren bij deze nationale ramp. Door uw donatie wordt het mogelijk deze herdenking, de onthulling en de omvangrijke organisatie van dit alles te kunnen realiseren.

Veel Nederlandse bedrijven verloren één of meer werknemers door deze ramp. Door deze donaties worden deze herdenking en de onthulling van het gedenkteken net zo waardig als de aankomstceremonies destijds. Wij vinden deze grote herdenking en dit gedenkteken als stichting erg belangrijk omdat ook buren, collega’s, werkgevers, sportmaatjes en vele anderen hun vrienden hebben verloren. 

Steun voor de vele nabestaanden en hulpverleners: 

Wat kunnen wij als stichting allemaal betekenen voor alle nabestaanden van de vele slachtoffers, maar ook voor de vele hulpverleners?

Bij voldoende donaties kunnen wij voor hen bijzonder veel betekenen: 

Een replica (miniatuur) van het Gedenkteken ten behoeve van de nabestaanden en indien mogelijk ook voor vele hulpverleners.

Tot slot heeft de stichting nog de wens om hetzelfde bijzondere Gedenkteken te kunnen laten onthullen in de landen waar de slachtoffers hebben gewoond: Dus ook hele mooie Gedenktekens in Maleisië, Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië, de Fillipijnenen, Canada, Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk.

Om dit alles te kunnen realiseren is deze crowdfunding gestart.

Wij hopen daarbij op veel ondersteuning, zodat we veel voor de nabestaanden van de vele slachtoffers kunnen realiseren.

Bekijk ook de indrukwekkende beelden die de hele wereld over gingen:

Een aantal TV-uitzendingen

Mede namens de vele nabestaanden en vele honderden hulpverleners:

Bedankt voor uw bijdrage!

Ronald Rutten, Voorzitter Stichting Walk-for-298.

Onze website: www.walk-for-298.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 36,00
Doel: € 60.000,00
0%

Deze actie is gesloten.