Helpt u mij mijn zoon weer te zien?

Helpt u mij mijn zoon weer te zien? | Geld inzamelen
 
 
Starten artikel 1 253a BW procedure. Hervatting omgangsregeling.

Lieve mensen,

Sinds afgelopen Kerst (2017) heb ik mijn zoon T. (10) niet meer gezien/gesproken. Mijn ex-partner acht het bij mij “niet veilig”.

Inmiddels (eind februari 2018) steunt Politie, Jeugdzorg, Veilig Thuis, Wijkteams en zelfs de school van mijn zoon na grondig onderzoek mijn zaak. Ondanks de warme steun van deze officiële partijen is de wet in Nederland zo geregeld dat de uitvoering “hervatting omgangsregeling / ouderlijk gezag” (die er reeds liggen) alleen middels een vonnis af te dwingen is als 1 van de ouders de uitvoering verzuimd.

Mijn advocate is hierop welwillend de zaak tegen een vast tarief te doen € 2.400,- (incl. BTW) + Griffierecht € 291,--. Met het totaal bedrag van € 2.691,- kan ik de zaak aan de rechter voorleggen. Hervatting omgangsregeling (Artikel 1 253a BW) en daarnaast zal rechtbank verzocht worden onderzoek te doen naar het gezag van moeder, omgang/opvoeding/(leef)omgeving.

Als vader van T. (10) voel je je machteloos en klein. Het blijkt gemakkelijk te zijn, om op basis van “valse vermoedens/speculaties”, het de andere (gezaghebbende) ouder lastig te maken!

Mijn EGO, en schaamte, zijn geruimd en hebben plaatsgemaakt voor emotie en hoop.

R., vader van T. (10)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 106,00
Doel: € 2.691,00
3%

Deze actie is gesloten.