Helpt u mevrouw Montiel mee aan een nieuw leven?

Helpt u mevrouw Montiel mee aan een nieuw leven? | Geld inzamelen
 
 
Voorkom overlijden van mw. Montiel en help mee aan haar operaties.

Beste donateurs,

Heeft u zich wel eens voorgesteld hoe het is om alleenstaande moeder te zijn in Spanje, op een wachtlijst te staan omdat zorg onbetaalbaar is en niet weet hoe lang je nog te leven hebt?

Nou weet ik van mijn Spaanse oom wel het één en ander over de zorg in Spanje, maar het blijkt veel erger te zijn. Goede zorg is niet betaalbaar voor mensen zonder inkomen en om in aanmerking te komen voor ‘normale’ zorg sta je al gauw op een wachtlijst van 15 jaar het maakt verder niet uit hoe urgent de situatie is.

Ik ben afgelopen maand in Barcelona geweest waarbij ik per toeval tegen mw. Montiel en haar kinderen op botste. Hoe gezegend ik me voelde om haar tegen het lijf aan te lopen zo geschrokken was ik. Deze jonge mevrouw heeft twee jonge tieners, maar wat mij op viel was haar schildklier en haar linker oog.

Mevrouw Montiel heeft een al 5 jaar last van haar schildklier maar dit jaar is haar schildklier zo erg opgezet dat het zo goed als op knappen staat. Verder heeft mevrouw 1 wit oog waarmee ze niets ziet omdat ze daarin blind is geworden. 

Toen ik met mevrouw aan de praat raakte vroeg ik haar uit interesse waarom ze er zo bij loopt, zoals ik had kunnen raden is het de stomme onbetaalbare zorg die ze hebben.

Uit onderzoek is gebleken dat mw. Montiel waarschijnlijk een kwaadaardige tumor heeft. Met het rechter oog begint ze bovendien steeds slechter te zien.

Ze staat op een wachtlijst van 10 jaar pas dan kan ze worden geholpen, tenzij ze over een groot bedrag beschikt pas dan kan mevrouw per direct geholpen worden.

Zodoende heb ik de contact gegevens van deze mevrouw genoteerd om in contact te blijven met haar. Bovendien heb ik mevrouw beloofd haar te helpen maar dit kan ik niet alleen. 

Ik hoop dat jullie mij mee kunnen helpen het bedrag bij elkaar te verzamelen zodat mevrouw Montiel beide operaties kan doen en zo een nieuw leven krijgt om nog voor haar kinderen te kunnen zorgen.

Mevrouw wilt liever geen foto’s delen dit wegens prive redenen en overtuigingen, ik zal toch proberen foto’s te krijgen om die met jullie te kunnen delen.

Zodra ik het totale bedrag bij elkaar heb verzameld ga ik het persoonlijk namens ons allen overhandigen en met deze mevrouw naar het ziekenhuis toe om de operatie te betalen.

Ik dank een ieder die mee wilt helpen vanuit het diepste van mijn hart.

Groet,

Noa

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 45,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.