Helpt u mee voor onze eigen Qwiek up???

Helpt u mee voor onze eigen Qwiek up??? | Geld inzamelen
 
 

Crowdfunding voor Qwiek up voor Hospice Bodegraven-Reeuwijk!

Ik ben Mirjam van Blotenburg, 54 jaar en ik ben werkzaam als zorgvrijwilliger bij het Hospice Bodegraven- Reeuwijk. Voor het hospice is deze crowdfunding opgezet. Wij willen heel graag een Qwiek up kopen om het verblijf van de gasten aangenamer te maken.

Een Qwiek up geeft een audiovisuele beleving. Dit kunnen we inzetten voor ontspanning en als prettige activiteit om waardevolle gesprekken op gang te brengen. Maar dit brengt ons-met name onze gasten-nog veel meer. We kunnen de Qwiek up inzetten tijdens de zorgmomenten. Een gast kan tijdens het leveren van de zorg veel onrust ervaren. Hierdoor zijn de zorgmomenten niet prettig en stressvol. De Qwiek up biedt een vorm van afleiding, waardoor een zorgmoment meer ontspannen kan verlopen en het een fijnere ervaring is voor de gast. De Qwiek up kan ook muziek in alle genres afspelen en kan beelden tonen van bijvoorbeeld landschappen, dieren, een aquarium, maar ook van de Efteling of van persoonlijke foto's en herinneringen. De Qwiek up biedt oneindig veel mogelijkheden en daardoor is er voor iedere gast iets wat hem/haar aanspreekt. Of het nu onrust tegen gaat of een mooie herinnering creëert voor de gast en zijn familie, wij zijn ervan overtuigt dat de Qwiek up voor iedere gast een meerwaarde zou kunnen zijn. Wij hebben als Hospice twee weken de Qwiek up mogen testen en hebben met eigen ogen mogen zien hoeveel dit kan betekenen voor een gast en voor zijn/haar familie. In twee weken tijd bracht het al zoveel dierbare momenten en rust, dat wij ons willen inzetten om de Qwiek up zelf aan te gaan schaffen. Echter heeft de Qwiek up een prijskaartje van € 7500,00-. Helaas kunnen wij dit niet zelf opbrengen. Het Hospice Bodegraven-Reeuwijk is voor een groot deel afhankelijk van sponsoren en giften. Daarom hebben wij uw steun nodig om deze investering te kunnen realiseren. We hopen dat u een kleine donatie zou willen doen, om ons te helpen om dit doel te gaan realiseren. Elke bijdrage hoe groot of klein, is van harte welkom, want elke euro brengt ons dichter bij ons einddoel.  Onze gasten, coördinatoren en vrijwilligers zijn u ontzettend dankbaar!

Als u meer informatie wilt, dan kan dat. Wij staan u graag te woord voor meer uitleg over dit prachtige apparaat en de meerwaarde voor onze gasten. U kunt ons bereiken op 0172-202042.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
147 donaties
€ 7.165,00
Doel: € 7.500,00
95%