Helpt u mee? Heel graag!

Helpt u mee? Heel graag! | Geld inzamelen
 
 
Moeder met kinderen in nood

Helpt u mee om moeder met vier kinderen uit een moeilijke situatie te bevrijden?

Voor een moeder met vier jonge kinderen vragen wij om uw hulp om het gezin van financiële steun te voorzien. Moeder en kinderen leven in een schrijnende situatie waar geen ruimte is voor nieuwe kleding en schoenen, alles is tweede- of derdehands en wordt hen aangeboden door anderen. Er is geen geld voor spullen tbv school, zoals een bureau, gymschoenen, geen geld voor verjaardagen, schoolreisjes en activiteiten, sport, geen auto om zich te kunnen vervoeren en ga zo maar door.

Restschuld

Moeder heeft (nog iets meer dan) 4000 euro restschuld uit haar vorig huwelijk. Haar inmiddels overleden exman heeft haar met een schuld van 16.000 euro achter gelaten. Deze schuld heeft zij alleen moeten aflossen, hij wilde niet meebetalen. Het drukt vreselijk erg op het geluk van dit gezin. Er kan niets gekocht worden laat staan nieuwe spullen. Meubilair is hoognodig aan vervanging toe zoals ook de vloer die in alle kamers kapot (!) is. Laminaat laat splinters los (?!) Je moet er maar op lopen met blote voeten en een splinter in je voet krijgen. En daar moeten deze kinderen op lopen. Situatie is zeer schrijnend. Zij hebben het erg moeilijk en uw hulp is een geschenk aan dit gezin. Wij hebben een vijftal foto's toegevoegd, helaas is dat het maximum van wat je mag toevoegen. Er zijn tig foto's met zulks schade, dit is een schijntje van de werkelijke situatie. Hulp is dringend verzocht.

Doneer

Zij zullen weer wat lucht krijgen als op z'n minst de restschuld is afgelost. De andere zaken zullen wij in de toekomst ook aanpakken. Doneert u wat u kunt missen? Alle beetjes helpen is ieders motto. Uw gift wordt niet vergeten, deze wordt tevens in de lijst hieronder opgenomen, het wordt op de website weergegeven hetzij anoniem of met naam.

Wilt u deze actie met uw vrienden delen? 

Moeder en kinderen zijn u zeer dankbaar. Hartelijk dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 4.000,00
0%

Deze actie is gesloten.