Helpt u de kansarme kinderen in Groningen?

Helpt u de kansarme kinderen in Groningen? | Geld inzamelen
 
 
Studenten Bedrijfskunde voor Stichting Leergeld en IMC Weekendschool

Hallo allemaal! Wij zijn eerstejaars studenten Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ieder jaar wordt er voor onze opleiding de Onmogelijke Opdracht georganiseerd, zodat we geld kunnen inzamelen voor goede doelen. Dit jaar zijn dit de goede doelen Stichting Leergeld en IMC Weekendschool, die zich beiden inzetten voor kansarme kinderen in Groningen. De focus ligt hierbij natuurlijk vooral op kansen voor de kinderen creëren, met name op het gebied van school en participatie in de samenleving. 

We hopen via deze weg mensen te vinden die hopelijk toch nog een donatie willen doen. Iedere euro helpt en wordt zeker gewaardeerd! 

Vergeet vooral niet deze actie waar mogelijk te delen, zodat we een nog groter aantal donateurs kunnen bereiken :) 

 

"Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierdoor kunnen ook deze kinderen hun sociale vaardigheden en kennis zo optimaal mogelijk ontwikkelen en later als volwassenen volwaardig participeren in de samenleving. Door deze kinderen niet buiten te sluiten, wordt bovendien voorkomen dat de maatschappij er later duur “leergeld” voor gaat betalen." -Website van Stichting Leergeld

 

"De weekendschool heeft als centrale doelstelling dat jongeren geïnformeerd en gemotiveerd in het leven staan. Concreet wordt in het programma gewerkt aan drie doelstellingen:

- Toekomstperspectieven verbreden
- Zelfvertrouwen vergroten
- Versterken van verbondenheid met de Nederlandse samenleving

Zo wakkeren we de motivatie van jongeren aan. Want als je weet wat er later allemaal mogelijk is, ben je als leerling meer gedreven. Sterker nog: wie het lef heeft om zijn interesses, talenten en toekomstdromen te volgen, haalt méér uit zijn leven. Die vindt sneller zijn draai en draagt met meer plezier bij aan de samenleving." -Website van IMC Weekendschool

 

Voor meer informatie verwijzen we jullie graag door naar de websites van de goede doelen:

Stichting Leergeld: https://www.leergeld.nl/dit-is-leergeld/missie/

IMC Weekendschool: https://www.imcweekendschool.nl/over-imc-weekendschool/weekendschool-missie-visie-aanpak

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 155,00

Deze actie is gesloten.