Helpende hand voor de Valcea honden in Roemenië

Helpende hand voor de Valcea honden in Roemenië | Geld inzamelen
 
 
..

Lieve Dierenvrienden,

Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten verhuis ik binnekort naar Roemenië. Daar ga ik mijn handen uit de mauwen steken om de honden die in erbarmelijke omstandigheden leven een helpende hand te bieden.

Ik ga jullie eerst vertellen hoe het allemaal begon..

Een aantal jaar geleden ben ik vrijwilligster geworden bij de Stichting Support For Strays. Hier heb ik mijn hart verloren aan de honden die in vreselijke omstandigheden op straat en/of in Shelters leven in Roemenië. Voor de Stichting Support For Strays spendeerde ik bijna al mijn vrije uurtjes voor de honden. Dit bestond uit het crossen door het hele land om kennismakingsgesprekken te doen en het inzamelen van voer. Daarnaast het uren wachten op het transport van de geadopteerde honden.

Op advies van Karin een andere vrijwilligster van de Stichting heb ik een reis geboekt en ben ik zelf eens gaan kijken in Roemenië om te zien en te voelen en mee te maken hoe het leven daar is als rescuer. Met ogen te zien hoe hard elke hulp daar nodig is.

Het kleine beetje eten wat ze kunnen vinden op straat is vaak niet voldoende. Daarnaast heb je nog het Public Shelter wat bomvol zit met 500 honden in het plaatsje Valcea waar ik naar toe ga. Deze zitten dag en nacht opgesloten en krijgen maar 2a3 maal een bakje voer te eten per week met de daarbij behorende gevechten.

De pups die gedumpt zijn of geboren worden op straat zullen het zeer zeker niet zonder hulp overleven. Vandaar dat ik heb besloten om mijn koffers te pakken en zoveel mogelijk werk te gaan verzetten en dit kan alleen met jullie hulp. Alleen kan ik het verschil niet maken! Dit kunnen wij alleen samen.

Je kunt mij rechtstreeks volgen via de Stichting Support For Strays op FB. Daar zullen wij regelmatig updates geven, foto’s plaatsen en screenshots van de gemaakte kosten. U kunt vrijblijvend een donatie doen zodat wij samen het verschil kunnen maken.

Alleen samen kunnen WIJ het verschil maken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 130,00
Doel: € 500,00
26%

Deze actie is gesloten.