Helpen jullie mee? Een rolstoelfiets voor Jasper!

Helpen jullie mee? Een rolstoelfiets voor Jasper! | Geld inzamelen
 
 
Jasper is een vrolijke lieve jongen van 13 jaar!

Na een zwangerschap van 35 weken is Jasper met een spoedkeizersnee geboren. Het ging niet goed met Jasper en lag in de couveuse met allemaal slangetjes. Een slangetje wat in zijn navel was bevestigd is omhoog geschoten en in zijn hartzak terecht gekomen. Hierdoor heeft Jasper tot 2 keer toe een hartstilstand gehad en moest gereanimeerd worden. Daardoor heeft Jasper zoveel hersenbeschadiging opgelopen dat hij niet zelfstandig kan functioneren. Wij helpen Jasper overal mee, douchen, aankleden, verschonen noem maar op. Jasper kan niet lopen en zit in een rolstoel

Jasper heeft cerebrale parese met name in de linkerhand en benen. Vorig jaar is vastgesteld dat Jasper het CSWS syndroom heeft. Dit is een ernstige epilepsie syndroom waarbij er in de diepe slaap voortdurend epileptische hersenactiviteit aanwezig is. Bij Jasper is dit 90%. Hierdoor is Jasper nooit echt uitgerust.

Jasper houdt erg van buiten zijn en hebben wij een paar keer met een rolstoelfietst gefietst dit vond hij zo ontzettend leuk. Heerlijk buiten in de natuur wat zo goed voor hem is. Nu zou het zo fijn om zelf een rolstoelfietst te hebben en ook bij ons in de buurt te kunnen fietsen, zijn broertjes ophalen van school of als gezin met z'n allen te kunnen fietsen wat nu niet kan.

Onze vraag is zou u/jullie deze wens voor ons in vervulling kunnen laten gaan?

Hartelijke groet,

Marcel en EstherEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
119 donaties
€ 3.841,00
Doel: € 6.000,00
64%

Deze actie is gesloten.