Help zwerfhondjes in Bali

Help zwerfhondjes in Bali | Geld inzamelen
 
 
Help de hulpeloze hondjes op Bali

Vorig jaar zomer was het eindelijk zover. Een rondtrek door Bali heen. Buiten dat het echt een geweldig land is, zagen we daar ook heel dierenleed. 

Dieren daar hebben een andere betekenis dan dieren hier. Hier zijn ze er om lekker te knuffelen, een echt gezelschapsdier. Daar worden ze gekocht, na 2 dagen op straat gedumpt om het verder zelf maar uit te zoeken.

Ik (een echte dierenvriend) vond het vreselijk om te zien en heb er zelfs nog over nagedacht te adopteren. Nou heb ik hier goed over nagedacht. Ik kwam tot de conclusie het niet te doen. Mijn hart is er goed voor maar maak ik de hondjes er blij mee ? 

Toch wil ik iets voor ze betekenen. Bali is een land waar veel Nederlanders naar toe trekken als ze oud genoeg zijn. Het inkomen is daar wel een dingetje. Het leven daar is zo goedkoop dat ze omgerekend €400 verdienen. 

Ik ben daar in gesprek geraakt met een oudere man die daar geniet van zijn welverdiende pensioen. Hij vind het vreselijk te zien dat de hondjes zo aan hun lot worden overgelaten. Om toch iets te willen betekenen had meneer aan een soort hondenpark gedacht wat hij dan zou bijhouden. Wanneer iemand zijn hond niet meer wou (want dat is daar dagelijkse kost) , kan de hond daar worden gebracht. Alles wat er bij hoort (speeltjes, eten)  kan hij zich veroorloven gezien de lage kosten daar maar de opbouw hier van en de dierenarts kosten kan hij zich gewoon niet veroorloven. Ik heb hem belooft hierbij te helpen maar ook ik kan dit simpelweg niet alleen. We kunnen dus hard hulp gebruiken van iedereen. 

Steun ons alsjeblieft en help ons ervoor zorgen dat de hondjes een fijn leven krijgen met veel liefde zonder op straat te moeten leven op zoek naar eten. 

De bijgevoegde foto’s waren 3 honden die erg aan ons gehecht waren in de vakantie. Het deed mij pijn ze achter te moeten laten. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.