Help Zorgboerderij Ko bus zeijerveen

Help Zorgboerderij Ko bus zeijerveen | Geld inzamelen
 
 
Help zorgboerderij Ko bus.

Ik ben Stefano Magermans en ben 13 jaar oud, door dat ik licht beperkt ben kan ik niet naar school, gelukkig is er altijd nog dagbesteding, sociale werkplaatsen of zorgboerderijen, op één van deze speciale plekken maak ik deel uit. Zorgboerderij Ko-bus in zeijerveen ( Drenthe ). Ik mag hier graag heen gaan en samen met de eigenaren, begeleiders en begeleidsters maken we er altijd weer een leuke, gezellige en creatieve dag van. Ko-bus bereid dan ook groot uit omdat er vele hulp vragen zijn, Ko-bus heeft dan ook een vaste woongroep, logeer kinderen dagbesteding en dat allemaal met de juiste begeleiders.

Nou is er tot onze schrik op 11-01-2018 onze oh zo mooie boerderij in vlammen opgegaan.
10 kinderen die geëvacueerd zijn en hun vertrouwde plek achter moesten laten,
En het ergste al hun spullen en misschien wel dierbare foto’s knuffels of andere dingen kwijt zijn.
De eigenaren die zich zo in zetten voor deze oh zo leuke zorgboerderij, zien hun boerderij in vlammen opgaan, hun levens werk is weg.

Nu zeg ik weg maar niet alleen hun werk is weg ook hun leven wordt voor een deel verwoest, maar ook de woon kinderen, de logeer kinderen en ook kinderen van de dagbesteding zijn hun dierbare vertrouwde plek kwijt..

Ik wil graag met deze donatie geld inzamelen zodat Ko-bus weer opnieuw wordt opgebouwd en voor nieuwe meubels en nieuwe benodigdheden voor de kinderen.
Willen jullie mij helpen maar help vooral Ko-bus.

Liefs Stefano MagermansEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
174 donaties
€ 3.080,00

Deze actie is gesloten.