Help zorg en welzijnzender Eye Radio de lucht in

Help zorg en welzijnzender Eye Radio de lucht in | Geld inzamelen
 
 
Wil jij dat lichtpuntje zijn voor de vergeten mensen in Nederland?

Door middel van een onafhankelijk radiostation willen wij alle aspecten van zorg en welzijn onder de aandacht brengen. In Nederland zijn veel ouderen, langdurig zieken, gehandicapten en eenzame mensen. Deze min of meer vergeten groepen willen wij met elkaar in verbinding brengen. Via de middengolf en internet gaan wij verschillende programma’s aanbieden, zoals tips- en wetenswaardighedenprogramma’s, nieuws en politiek (zowel lokaal als landelijk), sport en live uitzendingen vanaf evenementen. Voor de ontspanning hebben wij hoorspelen, cabaret, een datingprogramma en sketches. De programma’s zullen ook zo veel mogelijk geproduceerd worden door mensen die tot zo’n vergeten groep behoren.
De bedenker van dit concept (Tom van der Spek) heeft ervaring met radio maken in het verleden. Hij heeft bij diverse lokale radiozenders informatieve, sport- en entertainmentprogramma’s gemaakt naast zijn dagelijkse werkzaamheden. In december 2014 is hij thuis komen te zitten door een visuele beperking. Na een intensieve revalidatie van 45 weken in 2016, is hij zich gaan inzetten voor mensen met een beperking. Hij werkt als vrijwilliger op een dagbesteding voor NAH-patiënten (niet-aangeboren hersenaandoeningen). Tijdens de revalidatieperiode is ook het idee voor dit radiostation ontstaan.
Om het radiostation op te kunnen zetten moet de nodige apparatuur aangeschaft worden, zoals een zender, antenne, computers en studioapparatuur. Jullie financiële steun is hiervoor van belang.
Met jullie hulp kunnen we hier een groot succes van maken!

 

update 28-09-2017 hebben wij de vergunning van het Commissariaat voor de media ontvangen.     We hebben toestemming                                                                 Om de komende 5 jaar d radio te mogen naken voor de vergeten groep.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 125,00

Deze actie is gesloten.