Help Zomertuin XXL te realiseren!

Help Zomertuin XXL te realiseren! | Geld inzamelen
 
 
Help ons de Zomertuin XXL te realiseren!

Introductie
Wij van PEACH EVENTS (Roy van Belzen, Sander Maas) en NOVI Events (Ali Ahmadi, Bob Springer) organiseren al meerdere jaren evenementen binnen en buiten Zeeland.

Graag willen we wat terug doen voor de inwoners van de stad Middelburg!

Dit jaar organiseren wij tijdens Pinksteren iets nieuws; 7,8,9 juni 2019 organiseren wij als onderdeel van Stadsfeesten Middelburg diverse evenementen bij de Seismolen, Middelburg. Onder de overkoepelende naam ‘Middelburgse Zomertuin XXL’ zullen we ons deze dagen richten op verschillende doelgroepen, waarbij samenkomen, eten, drinken centraal staan (ondersteunend door muziek).

We krijgen hiervoor helaas géén subsidie vanuit de gemeente om dit evenement te kunnen opstarten. 

Om dit gezellige evenement te kunnen opstarten vragen wij om hulp. 


Particulier
Steun jij dit evenement dan kom jij op onze 'Thank You!' banner, deze wordt gepresenteerd op het evenement! Ook doe je automatisch mee aan onze loting, hierbij zijn hele leuke prijzen te winnen.

Waaronder :

- PEACH MERCHANDISE
- Consumptie munten voor Middelburgse Zomertuin XXL
- BIER BUCKET voor Middelburgse Zomertuin XXL
- Vrijkaarten Afterparty Zomertuin XXL / SEXY (Vrijdag)
- Vrijkaarten Afterparty Zomertuin XXL  (Zaterdag)

En vele andere prijzen!

Doneer jij als particulier boven de 50,- dan krijg jij automatisch een uitnodiging voor onze 'Thank, You!' gratis BBQ. Deze zal worden georganiseerd in de Middelburgse Zomertuin (terras achter Café 't Schuttershof). Ook steun je met je donatie het goede doel!! Van iedere donatie gaat er 10 procent naar het goede doel Jantje Beton.  


Zakelijk/bedrijven:
Ook willen we graag iets betekenen voor de ondernemers binnen Zeeland.

Steun jij dit evenement als bedrijf zijnde, dan kunnen we uw bedrijf het volgende bieden, afhankelijk van de optie die wordt gekozen:

- Reclame tijdens de evenementen door middel van (hekwerk) banners;  

- Een backdropwall met de logo’s van alle sponsoren, welke geplaatst wordt op een prominente plek op het terrein en welke zo wordt weggezet dat het uitnodigt om hier foto’s te maken;

- Een online promotiebericht voorafgaand aan de evenementen.

Door de offline reclame tijdens de evenementen bereikt uw bedrijf, meerdere duizenden personen in diverse doelgroepen. Online hebben wij per bericht namelijk een gezamenlijk bereik van duizenden weergaven per maand. Dit doordat we door de evenementen die wij maandelijks al meerdere jaren organiseren een grote groep online volgers hebben verzameld. 

In ruil voor datgene wat wij uw bedrijf kunnen bieden aan promotie, kunt u als bedrijf ons financieel sponsoren of sponsoren in goederen / diensten. Hieronder staan diverse opties uitgewerkt. Uiteraard staan wij ook open voor andere deals.

Optie 1 - €50

Bedrijfslogo wordt vermeldt op backdropwall

Optie 2 - €100

Promotiebericht via diverse social media kanalen
Bedrijfslogo wordt vermeldt op backdropwall

Optie 3 - €250

Dranghek banner op goed zichtbare plek op het terrein (Eigen banner)
Promotiebericht via diverse social media kanalen
Logo wordt vermeldt op backdropwall

Optie 4 - €500

Hekwerkbanner op prominente plek op het terrein (Eigen banner)
Promotiebericht via diverse social media kanalen
Logo wordt vermeldt op backdropwall

Optie 5 - Sponsoring in overige zaken

In overleg kan er gekeken worden in welke zaken het bedrijf onze evenementen kan voorzien. Dit in ruil voor een plaats voor een hekwerkbanner en (afhankelijk van de sponsordeal) een promotiebericht.

Ook steun je met je donatie het goede doel!! Van iedere donatie gaat er 10 procent naar het goede doel Jantje Beton.  

We zijn jullie super dankbaar voor jullie hulp! We zien jullie allemaal graag terug op de Middelburgse Zomertuin XXL te Middelburg.

(Mocht je steunen en wil je meedoen aan de loting voor particulier, of in aanmerking komen voor de pakketen op bedrijfsniveau. Zet je naam / bedrijf bij je donatie.)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 40,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.