Help Zikna in Rotterdam

Help Zikna in Rotterdam | Geld inzamelen
 
 
en draag middels een nieuw Anne Frank boompje bij aan de zorg voor holocaustgetroffenen.

Zikna heeft, in samenwerking met Elim – Huis van Gebed Rotterdam, het initiatief genomen tot het planten van een stekje van deze “Anne Frank boom”, in het hart van vooroorlogs Joods Rotterdam

Stichting Zikna helpt mensen met een holocaustverleden bij het beantwoorden van levensvragen. Deze zorg strekt zich ook uit naar mensen van de tweede  en derde generatie. Een grote groep, die nog veel en vaak verdriet heeft en de pijn van herinnering moet verduren.

Voor deze groep is Anne Frank een symbool. Zij straalt hoop uit en verlangen naar de toekomst. Haar gedachtegoed inspireert nog elke dag en leeft voort in haar dagboek en in de boom die zij daarin veelvuldig beschreef. Zikna heeft het initiatief genomen tot het planten van een stekje van deze “Anne Frank boom”, in het hart van vooroorlogs Joods Rotterdam. Dat gebeurt op 26 maart 2020, bijna 8o jaar nadat het hart van Rotterdam werd verwoest en bijna 75 jaar na de bevrijding.

Voor het boompje is een fysieke beschermring nodig, dat onderdeel gaat worden van dit monument. Ook is er geld nodig voor de onthullingsceremonie en voor het verdere werk van Zikna, in Rotterdam en elders in het land.

U kunt doneren aan de Stichting Zikna (ANBI  gecertificeerd). Dit doet u door te klikken op onderstaande link en de stappen te volgen die de computer dan aanreikt.

Bij voorbaat dank

Stichting Zikna

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 1.132,00
Doel: € 10.000,00
11%