Help Woody van zijn rotte tandjes af

Help Woody van zijn rotte tandjes af | Geld inzamelen
 
 
Woody was geadopteerd via een bevriend stichting. Zijn adoptante vond hem te bang.

Hoeveel pech wil je hebben. Woody werd in februari geadopteerd via een bevriend stichting. Deze knappe kerel kwam terecht bij een oude dame die hem te bang vond, dus hem voor het gemak maar niet uitliet. Ze bleek een beunhaas van een dierenarts te bezoeken. Volgens zowel haar als deze zogenaamde dierenarts zouden ze zijn tandjes hebben schoongemaakt en rotte tandjes hebben getrokken.

afgelopen week kwam deze knappe kerel bij mij in de noodopvang. 0,0 conditie, kan amper lopen en hij geeft duidelijk pijnsignalen. Dus, ik ging op zoek. Natuurlijk heeft hij spierpijn. Hij is niet gewend aan wandelen en moet dat nu wel. Maar hij gilde het uit als ik in de buurt van zijn tandjes kwam. Gebroken tanden, holle tanden, bruine tanden. Ik belde de Belgische dierenarts met het verzoek het dossier over te dragen aan mijn dierenarts. Hij gaf te kennen dat niet te doen ivm de privacy (????). Het Belgische contact belde. Tegen haar gaf hij aan dat hij geen dossiers bijhield, maar in een boekje had hij staan saneren en trekken.

Enfin, ik ging naar mijn goede dierenarts die al jarenlang opvangdieren van me oplapt. Je raad het al. Er is geen tand van Woody getrokken. Wel lijken de tandjes gesaneerd. Dus... de dierenarts in België heeft Woody onder narcose gebracht, zijn tandjes schoongemaakt en de rotte boel laten zitten. Tanden rotten niet in een paar maanden tijd weg.

Nu gaan we Woody dus in Nederland opereren. Aanstaande woensdag staat de operatie gepland. Tot die tijd werken we aan het verbeteren van zijn conditie. Vet verbranden. Spieren opbouwen en zelfvertrouwen vergroten. En dat doet hij knap! Woody is een lief kereltje. Hij verdient een pijnvrij leven. Help je hem? Elke donatie is fijn.

De avonturen van Woody zijn te volgen op de Facebookpagina “gouden mandje gezocht met een vega plusje”.

Christine Burgemeester
09-08-2018

Woody is succesvol geopereerd. De donaties via doneeractie.nl en de cash donaties die we hebben ontvangen hebben hem de kans gegeven. Enorm bedankt aan alle donateur!

 

Vandaag gaat Woody verhuizen naar zijn zeer waarschijnlijk nieuwe huisje. Ze gaan nog even als een soort vakantie kennis maken, maar we kunnen ons eigenlijk niet voorstellen dat Woody nog terugkomt naar de opvang. Dankzij jullie heeft hij een gouden mandje!


17 donaties
€ 285,00
Doel: € 500,00
57%

Deze actie is gesloten.