Help William aan zijn toekomstperspectief

Help William aan zijn toekomstperspectief | Geld inzamelen
 
 
William uit Ayacucho, Peru, is bijna blind. Hij heeft een behandeling nodig.

 William is de zoon van Pelaya, een van onze mamas in het project El Comedor in Ayacucho. Hij heeft een vreselijke oogziekte, genaamd Keratoconus. Dit is een aandoening waarbij het hoornvlies steeds dunner wordt en men uiteindelijk het zicht verliest. William is het zicht aan zijn linkeroog al helemaal kwijt. Aan zijn rechteroog dreigt hij nu ook het zicht kwijt te raken. Er is een cross-linking behandeling voor nodig om dit te voorkomen. Hierbij wordt er met uv-straling getracht het hoornvlies te herstellen. Voor meer informatie over de oogziekte én behandeling zie:

https://www.oogziekenhuis.nl/overzicht-aandoeningen-en-behandelingen/uv-cross-linking-informatie.html 

De behandeling kost 10.000 Peruaanse soles, omgerekend komt dit neer op €2800. 

William is een intelligente, lieve jongen van 27 jaar. Hij studeert sociale antropologie. Wanneer hij volledig blind zou worden, verliest hij letterlijk en figuurlijk zijn toekomstperspectief. 

Stichting El Fuego heeft meerdere projecten in Peru om kansarme kinderen kansrijker te maken. Zo bestaat er een Comedor, een restaurant in Ayacucho waar kinderen gratis maaltijden krijgen. Deze comedor wordt gerund door onze Mamas: Pelaya, Sabina en Magali. Zij zijn opgeleid tot kokkinnen en leiden nu een goedlopend restaurant. Stichting El Fuego wil de zoon van Pelaya helpen en heeft besloten een aparte actie voor hem op te zetten. Wij vragen jullie om geld te doneren zodat de behandeling zo snel mogelijk kan worden gestart. 

Help William zijn zicht op de toekomst te behouden! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 470,00
Doel: € 2.800,00
16%

Deze actie is gesloten.