Help Willem weer op de trike !! | Geld inzamelen
 
 

Help Willem weer op de trike !!

Help Willem weer op de trike !!!

29 juli was een zwarte dag voor Willem, deze nacht is er bij hem brand uit gebroken en heeft zijn garage voledig in de as gelegd, helaas stond in deze garage zijn dierbaarste bezit, zijn trike. Willem rijdt enorm veel voor goede doelen en maakt daar heel veel kinderen blij mee en ook ouderen mogen graag bij hem achterop om even te genieten van de vrijheid achter op een trike, Willem is enorm begaan met iedereen die het nodig heeft om even alles te vergeten. 

Helaas sloeg nu dan het noodlot toe voor Willem en heeft hij geen trike meer, hij dacht dat hij goed verzekerd was maar dit was niet het geval en de trike bleek alleen maar WA verzekerd te zijn , dit betekend voor Willem dat hij niks van zijn brandverzekering terug krijgt voor de trike, omdat elk voertuig met kenteken een eigen verzekering moet hebben om het vergoed te krijgen. 
natuurlijk kunnen we zeggen "dom", dat je zo een kostbaar bezit niet goed verzekerd ,maar zoals ik al zei was Willem in de veronderstelling dat hij goed verzekerd was. 

Nu willen we Willem natuurlijk weer heel graag terug op een trike hebben, want het rijden is zijn lust en zijn leven en alles om hem heen draait om de trike . 

Nu willen we als Stichting CS riders hem graag helpen en vandaar dat we deze crowd funding zijn gestart en we hopen dat iedereen een bijdrage zou willen geven aan Willem, zodat hij weer snel terug op de trike kan. 
Alle beetjes helpen, en met elkaar kunnen we er vast en zeker voor zorgen dat we weer een blije willem krijgen en met hem enorm veel blije kinderen en ouderen. 

bedankt alvast voor jullie bijdrage en steun.

namens Bestuur, Ambassadeurs en Support CS riders Assen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

140 donaties
€ 3.850,00
7 dagen te gaan