HELP! Wendy en Richard verdienen dit! | Geld inzamelen
 
 

HELP! Wendy en Richard verdienen dit!


HELP! Wendy en Richard verdienen dit! 

Wendy en Richard zijn altijd heel gelukkig geweest, maar hebben de laatste jaren geen geluk. Samen met hun dochters Sem (19), Jill (11) en Liv (9) vormen ze een hecht gezin. Liv is meervoudig gehandicapt (Trisomi 9), maar samen konden ze dit aan en werden de schouders eronder gezet. Wendy is oorlogsveteraan en heeft PTSS, waardoor ze volledig is afgekeurd en wat het leven sowieso niet altijd makkelijk heeft gemaakt. Richard was tot voor kort een stoere brandweerman (ook bij het vrijwilligers corps) en in zijn vrije tijd genoot hij van lange wandeltochten met zijn vrienden. De Kilimanjaro is een van de doelen die behaald werd. Samen wonen ze helemaal op hun plek in het knusse Boekelo en zorgden ze voor hun gezin. 


Helaas heeft het noodlot toegeslagen. Bij Richard is MSA type C vastgesteld. Een progressieve ziekte van de kleine hersenen. Hij gaat snel achteruit en zal niet meer beter worden. Een enorme emotionele klap voor het gezin, met daarnaast ook nog de nodige organisatorische en financiële zorgen. En dat kun je er op zo’n moment niet bij hebben! 


Bij hun huis moet een uitbouw gerealiseerd worden, zodat Richard zijn laatste periode beneden kan slapen en verzorgd kan worden. Gelukkig nemen de verhuurder en de gemeente deze uitbouw voor hun rekening. Maar de inrichting daarvan (waaronder de vloer) en de uitbouw van deurposten in de rest van het huis moeten ze zelf bekostigen. Het spaarpotje dat ze nog hebben was voor de laatste vakantie met z’n allen, maar dat raakt langzaam leeg. Richard zit straks bijna 2 jaar in de ziektewet en zal in zijn inkomen terugvallen.


Daarom willen wij (Nathalie en Kitty Poelhekken) samen met iedereen die Wendy, Richard en hun gezin een warm hart toedragen, ervoor zorgen dat zij zich over dit soort zaken nu geen zorgen hoeven te maken! Ze verdienen lucht. 


Wij streven naar een bedrag van minimaal €15.000 om de inrichting van de uitbouw en een aangepaste vakantie voor hun gezin mogelijk te maken. Laten we ze steunen, ze verdienen het enorm! 

 

 

Nathalie en Kitty Poelhekken
18-03-2021

Het meest online gelezen en het meest gedeeld!  

Het mooie artikel in de Tubantia heeft onze doneeractie weer flink wat publiciteit opgeleverd en daarmee weer een enorm aantal donaties. We hebben inmiddels ook ons bijgestelde doel van € 25.000 gehaald en overschreden!  Ook alle nieuwe donateurs, heel, heel hartelijk dank! Het geld komt meer dan goed terecht. 


Ook nu weer mensen die spontaan steun ‘in natura’ aanbieden. Geweldig en ook heel welkom. We nemen te zijner tijd met iedereen natuurlijk weer contact op. Inmiddels kan de familie in ieder geval een week volledig verzorgd genieten in Duitsland, als voorproefje op de zonbestemming in Zuid Europa die hopelijk straks na Corana gaat komen. 


Op het behalen van het bijgestelde doel hebben we met Wendy gisteren al even geproost. Zij, Richard en de meiden zijn er blij mee en voelen zich enorm gesteund en geliefd! 


Blijf doneren, wij blijven jullie op de hoogte houden! 

 

 


Nathalie en Kitty Poelhekken
15-03-2021

We zijn nog steeds stil.... en enorm dankbaar! 

Het bedrag stijgt namelijk nog steeds door. Nadat ons eerste streefbedrag in een halve dag is bereikt, wordt de actie nog veel gezien, opgemerkt en gedeeld. En worden er nog (veel) donaties gedaan. Heel erg bedankt lieve, gulle donateurs. Naast dat het geld natuurlijk van belang is, is het voor Wendy en Richard heel fijn te weten dat ze er niet alleen voor staan. Alle steun en lieve berichten sterkt ze enorm. 


En misschien worden we wat overmoedig, maar doordat de actie is opgepikt door wat nieuwe kanalen en gedeeld wordt in andere kringen hopen we dat de teller nog even door tikt. Want er zijn nog zoveel meer praktische zaken waarbij we Wendy, Richard en de meiden kunnen helpen.


Er moet nog een aangepaste badkamer in de uitbouw worden gerealiseerd. En er is een verstelbaar bed nodig. Oudste dochter Sem gaat dit jaar in Nijmegen studeren, een steuntje in de rug en een goede laptop zijn dan meer dan welkom. Kortom, het geld komt meer dan goed terecht. 


We hebben dus besloten in overleg met de familie het streefbedrag aan te passen naar € 25.000. We hopen dat we dit in de komende tijd kunnen realiseren, zodat ze gesterkt door alle steun de komende periode aankunnen. 

 

 


Nathalie en Kitty Poelhekken
14-03-2021

Wauw, wauw, wauw! 

We zijn er stil van... wat een geweldige, lieve en gulle vrienden, familie, bekenden, bekenden van bekenden, collega’s, dorpsgenoten en onbekenden! Dat jullie dit in een halve dag al hebben gerealiseerd! We zijn jullie zo enorm dankbaar! Wendy, Richard en de meiden hebben er gisteren al een taartje op gegeten. Ook voor hun is dit boven verwachting en overdonderend. 


Ook bedankt voor alle persoonlijke berichtjes en aanbiedingen voor hulp. Het wordt enorm gewaardeerd. En omdat we ervan uitgaan dat het geen makkelijke tijd wordt en geld alles wel wat makkelijker maakt, gaan we door! Zodat er ruimte is om te genieten van elkaar! ❤️


Voor nu, nogmaals: heel, heel veel dank! 

 


 

Laat een reactie achter

779 donaties
€ 32.975,00
Doel: € 25.000,00
131%