Help weeskinderen in Zuid Afrika

Help weeskinderen in Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Steun Mother of Peace en geef verlaten en mishandelde kinderen weer een toekomst.

Lieve mensen,

 

In Nederland is het natuurlijk hartstikke normaal dat iedereen naar school kan en een kans op een toekomst heeft. Helaas is dit niet overal het geval. In Zuid-Afrika zijn er maar liefst 3,85 miljoen weeskinderen.

Hierdoor willen wij, Laura Cornelissen, Yris van Dam en Esmée Cerfonteijn, actie ondernemen voor het goede doel Mother of Peace. Yris is hier in 2015 geweest om vrijwilligerswerk te doen. Hier heeft zij van dichtbij gezien wat Mother of Peace precies doet en hoe blij de kinderen zijn met kleine dingen die voor ons heel normaal zijn. Er is natuurlijk nog meer geld nodig waardoor wij een sponsorloop willen doen. Op 11 maart gaan wij wandelen om geld op te halen voor dit doel.

Deze organisatie geeft verlaten en mishandelde kinderen een nieuwe kans op een familie. Het is een weeshuis dat net even anders is dan andere weeshuizen. Mother of Peace geeft ieder kind een nieuwe moeder die de kinderen echt als familie behandelt en de kinderen liefde geeft. Elke 'moeder' heeft maximaal zes kinderen. Hierdoor krijgen de kinderen genoeg aandacht en hebben zij het gevoel dat ze echt een familie hebben. Daarnaast zorgt Mother of Peace voor onderwijs voor de kinderen. Met 100 euro kan een kind al een maand van onderdak, voedsel, onderwijs en liefde worden voorzien. 

 

Steun onze actie zodat de weeskinderen in Zuid-Afrika weer een familie kunnen krijgen.

 

Liefs,

 

Laura, Yris en Esmée

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

29 donaties
€ 371,00

Deze actie is gesloten.