Help voor Tungsten de zon langer te laten schijnen

Help voor Tungsten de zon langer te laten schijnen | Geld inzamelen
 
 
Husky van nog geen anderhalf heeft bottumor in kop

UPDATE

Jammer genoeg is het eerste oordeel van de DA compleet onderuit geschoffeld en veroorzaakt opereren waarschijnlijk meer pijn dan dat het plezier op gaat leveren, in tegenstelling tot wat hij eerst had gedacht. Jammer genoeg moeten wij de actie dus stop zetten. We gaan nu proberen in deze laatste week haar een waardig einde te geven door nog de sneeuw met haar op te zoeken zodat ze als een echte husky lekker in de sneeuw kan draven.
Iedereen heel erg bedankt voor de gegeven steun en lieve woorden. Hopelijk kan Tungsten nog een maand met ons mee zonder al te veel pijn..

Hallo allemaal!

Graag willen wij met jullie het verhaal van Tungsten delen, onze husky van 1 jaar en 4 maanden. Tungsten is een bijzonder vrolijke husky die met plezier met iedereen knuffelt en speelt. Een paar weken geleden zagen we een bult op haar kop, waarvan de dierenarts eerst dacht dat het een simpele ontsteking was. Een hele rits aan onderzoeken en scans later blijkt dat het een bottumor is, ookal komt dit eigenlijk nooit voor bij zulke jonge honden. Met een zeer grote waarschijnlijkheid is de tumor ook nog uitgezaaid naar haar longen. De tumor is zo hard aan het groeien dat hij ondertussen op haar linker oog begint te drukken...Als het allemaal verkeerd gaat heeft ze mogelijk nog maar een maand te leven. De tumor op haar kop is echter volledig weg te halen, waarna alleen nog maar de uitzaaiingen van toepassing zijn. De totale levensverwachting zou dan alsnog flink toe moeten nemen.

Al deze operaties en onderzoeken kosten echter een vermogen. Ze heeft nu ook nieuw eten en medicijnen zodat ze het nog zo lang mogelijk zonder pijn vol kan houden. Maar voor de tumor op haar kop moeten we nu snel handelen. 

Helpt u ons alstublieft het leven van onze husky dame te verlengen zonder al te veel pijn, zodat ze nog maanden langer door het bos kan rennen, met de katten spelen en iedereen te verblijden die ze tegen komt?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
49 donaties
€ 537,00

Deze actie is gesloten.