Help voor een beter leven

Help voor een beter leven | Geld inzamelen
 
 
Diabetes signaalhond voor een beter leven!

Ik ben Kelsey Vlug en sinds april 2000 heb ik Diabetes type 1. Poeh dat viel als kind niet mee en valt helaas nog steeds helemaal niet mee. Natuurlijk ben ik heel blij met het medicijn, maar het gewone leven is zo ongewoon geworden….. Zeker nu ik na 18 jaar hypo unwarness heb ontwikkeld. Ik voel mijn te hoge en veels te lage bloedsuikers niet meer goed aankomen, waardoor ik een gevaar word voor mezelf, maar ook voor anderen, bijvoorbeeld in het verkeer. Drie weken geleden nog opgenomen met een waarde van 41 levens gevaarlijk... Alle trainingen ten spijt, niets heeft geholpen. Ondertussen word ik steeds banger voor het dagelijks leven, onzeker en angstig. Bang om niet meer wakker te worden en bang om op te staan omdat ik niet weet wat de dag brengt……Dat wilde niet meer, er moest iets veranderen! En jaaaa er is hoop!

 

Ik vond ‘’Stichting Hero’’ ( www.stichting-hero.nl ) een organisatie die diabetes signaalhonden opleid. Zij geven mij weer hoop op een zelfverzekerde mooie heerlijke toekomst! Een diabetes signaal hond word namelijk opgeleid om aan te geven wanneer je een hypo of hyper dreigt te krijgen. Hij zal dan dag en nacht voor mij klaar staan, echt een maatje, die mijn levoen kan verrijken. Dan kan ik weer lachend de straat op! En wonder boven wonder is mijn eigen teckel, ja inderdaad helemaal niet de hond die je zou verwachten, helemaal goed gekeurd!!! Ik mag in september met hem samen beginnen aan de cursus!

 

Helaas wordt deze voor mij en velen andere belangrijke opleiding nog niet vergoed door de zorgverzekeraars. De kosten zijn €6000,- euro. Nu kan ik een deel zelf betalen, maar lang niet alles……

 

Wie wil ons helpen met de financiering? Elke euro is meer dan welkom!

 

Het is ook mogelijk om mij en mijn diabetes signaalhond te sponseren als bedrijf. Dan zal mijn hond een jaar lang het logo van uw bedrijf op zijn tuigje dragen!

Voor meer informatie hierover graag contact opnemen per mail:kelseyvlug@hotmail.com.

 

De vordering van mij en mijn diabetes signaalhond deel ik via facebook “cooper diabetes signaalhond in opleiding’’ of via instagram ‘’cooperdadinopleiding’’ of via youtube ‘’Kelsey & Cooper”.

 

Alvast heel erg bedankt voor uw hulp!

 

Groet en een poot,

 

Kelsey en Cooper

Kelsey Vlug
19-02-2019

De actie is voltooid, dit door emballagge box bij de jumbo en de donaties vanaf deze kant.

Daarom wil ik iedereen enorm bedanken voor de donaties en het vertrouwen in Cooper en mij.27 donaties
€ 375,00
Doel: € 3.000,00
12%

Deze actie is gesloten.