Help vluchtelingen in Bali

Help vluchtelingen in Bali | Geld inzamelen
 
 
Bali wordt bedrijft door een vulkaanuitbarsting. Vluchtelingen hebben medicijnen nodig.

Ruim 34.000 mensen zijn op het Indonesische vakantie-eiland Bali de regio rond de vulkaan Agung ontvlucht. De 3 kilometer hoge vulkaan staat op het punt van uitbarsten. De autoriteiten hebben het dreigingsniveau van de vulkaan op het hoogste niveau gezet na een enorme toename van seismische activiteit. (Bron nu.nl)

Afgelopen jaar hebben veel van jullie mijn actie #ricebucketchallenge tot een succes gemaakt. Het schooltje waar een groot deel van jullie donaties is heen gegaan is afgelopen zaterdag geopend. Mijn eeuwige dank aan jullie is groot.

Echter nu ontstaat er een zeer zeldzame situatie, de vulkaan Agung staat op uitbarsten. Vele tienduizenden zijn op de vlucht.

De organisatie HelpingHandsAcrossTheSands waar ik mee op locatie ben geweest om onze donaties goed te besteden vangt deze vluchtelingen zo mogelijk op.

Er is echter een groot tekort aan medicijnen en deze zijn hier in Nederland vaak goedkoper dan daar. Ik wil dus in de komende week een bedrag van minimaal 600 euro ophalen, dit omzetten in medicijnen en per post versturen. Hiervoor vraag ik jullie hulp. Doneer alsjeblieft royaal.

bedankt namens mij en de slachtoffers.

 

bron foto's: de MorgenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 30,00
Doel: € 600,00
5%

Deze actie is gesloten.