Help Vladimir Bosic met een nieuwe motor

Help Vladimir Bosic met een nieuwe motor | Geld inzamelen
 
 
Vladimir Bosic zijn motor vloog op de snelweg in brand

Wat u hier leest is een nederig verzoek.

Mijn naam is Vladimir Bosic, Helaas een oud bezitter van een Honda 1100 CBR. Met hard werken en zuinig leven heb ik 3 jaar geleden deze motor kunnen kopen. Het was mijn grootste trots. Ik liet hem goed onderhouden maar wel in actie tijd wat algauw 15 % korting oplevert. Rijden deed ik te weinig omdat de benzine voor mij niet haalbaar was. Want het meeste geld van mijn salaris gaat naar de vaste lasten en ik houd er zeer weinig van over. Nu heb ik verleden jaar een groepje motorrijders leren kennen die mij graag erbij wilden hebben. Ze betaalde mijn benzine om in het weekend mee te kunnen toeren en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Zo ook afgelopen Zaterdag  

11 augustus stond een mooie rit op de planning maar helaas ben ik niet zover gekomen. Op weg van Zoetermeer naar het verzamelpunt in Gouda ging onder het Gouwe aquaduct mijn motor plotseling roken en al snel vloog hij in brand. Ik heb de motor nog op de vluchtstrook weten te zetten en heb geprobeerd het vuur, met mijn handschoenen uit te maken. Helaas lukte dit niet en met tranen in mijn ogen zag ik mijn motor volledig afbranden .

Zoals u begrijpt ben ik hier erg ziek van . Mijn droom en ontspanning zijn volledig in rook opgegaan.

Krijg niets van mijn WA Verzekering.

Ben al driftig op zoek naar een soortgelijke motor maar kom dan toch rond de 3000/3500 euro uit en dat kan ik echter niet betalen. Naast mijn best wel zware baan met dag en nacht diensten is motor rijden voor mij een hele mooie en fijne ontspanning. Maar helaas moet  ik dit nu opgeven om de reden die ik hierboven heb geschreven.

Bij deze wil ik u nederig vragen: Wilt u mij alstublieft helpen met een donatie. Ik hoop hiermee het bedrag bij elkaar te krijgen om zo een motor te kunnen aanschaffen. Hopelijk mag en kan ik weer gauw genieten en ontspannen op een andere motor.

Vriendelijke groet.

Vladimir Bosic.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 75,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.