Help Verslaafden hun Naasten

Help Verslaafden hun Naasten | Geld inzamelen
 
 
Steun de uitbreiding van behandelplekken voor verslaafden help daarmee zovelen!

Hoi! Mijn naam is Jeroen en ik ben verslaafd.

en inmiddels ben ik in staat om clean & nuchter door het leven te gaan. Dat doe ik dag voor dag, doordat ik om heb leren gaan met mijn verslaving.

Verslaving is iets waar je niet meer vanaf komt: het is een chronische psychische ziekte, waarbij ik moest leren er niet meer tegen te vechten, maar mijn gedrag & patronen aan te passen, zodat ik nu overtuigd en trots mag zeggen dat ik in staat ben anderen te helpen die kampen met dezelfde ziekte.

 

Ik ben altijd iemand geweest die succesvol was op veel verschillende vlakken; van internationale sales & marketing tot het runnen van een eigen onderneming: dát deel ging mij (ogenschijnlijk) makkelijk af. Helaas kwam altijd mijn verslaving om de hoek kijken die, voor de zoveelste keer, roet in het eten gooide met desastreuze gevolgen.  


Verslaving gaat over gedrag: de behoefte om emoties te verdoven óf te versterken en na 24 jaar actief gebruikt te hebben, wist ik zelf niet meer wat ik voelde, waarom ik het voelde en had ik zoveel maskers ontwikkeld dat ik niet meer wist wie ik eigenlijk was en wat mijn motieven waren om de dingen te doen die ik deed.  
Verslaving is niet enkel voor de verslaafde destructief. Ook de vele naasten om de verslaafde heen worden intens geraakt door de gevolgen van deze ziekte. Daarom is het ook zo belangrijk om goede behandeling mogelijk te maken & daarom zamel ik geld in voor Highlands Recovery: een gespecialiseerde kliniek waar verslaafden een intensieve behandeling kunnen volgen om daarna weer zelfstandige & zelfredzame mensen te mogen zijn en hun naasten weer de rust te geven waar ze zo naar verlangen. 

Highlands recovery is een spirituele plek waar we met z'n allen werken aan het herstel van de verslaafde. Ik vraag jou om een donatie, omdat we graag uit willen breiden, zodat we in staat zijn nog meer verslaafden te helpen. Doe je mee? Jouw donatie maakt een enorm verschil in het leven van zovelen! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 70,00
Doel: € 100.000,00
0%

Deze actie is gesloten.