Help Vass voor zijn operatie

Help Vass voor zijn operatie | Geld inzamelen
 
 
Mijn zwager Vass heeft aneurysma en moet geopereerd worden.

Lieve familie, vrienden en iedereen die dit leest.

Mijn vriend Sampath komt uit Sri Lanka en heeft al zware tijden meegemaakt onder andere heeft hij vorig jaar al zijn jongste broertje door een ongeluk verloren en nu hebben we pas gehoord, dat zijn oudere broer Vass aneurysma heeft en zo snel mogelijk geopereerd moet worden. 

In Sri Lanka hebben ze geen zorgverzekering zoals hier en niet de apparatuur om hem te opereren. In eerste instantie zou hij naar India gaan, maar de artsen hebben dit afgeraden vanwege de kansen voor een geslaagde operatie. De artsen geven aan dat de grootste kans voor een geslaagde operatie is Europa. Dat kost veel geld en dat is er niet. Wij voelen ons machteloos en daarom mijn doneeractie voor mijn zwager. 

Wij hopen dat u ons kan helpen en iets willen doneren! Elke euro helpt en als u informatie heeft wat ons kan helpen is ook van harte welkom. 

Met vriendelijke groet, 

Kalinka 

 

Kalinka
24-12-2018

Wij hebben inmiddels 30.000 euro ingezameld, maar we zijn er nog niet. Blijft u alstublieft delen, zodat wij nog meer mensen kunnen bereiken. Als we nog 7000 mensen bereiken die 10 euro willen/kunnen doneren dan zijn we er. Bij voorbaat dank!  

 


2 donaties
€ 30,00
Doel: € 100.000,00
0%

Deze actie is gesloten.