Help Vanessa zich in te zetten voor onrecht!

Help Vanessa zich in te zetten voor onrecht! | Geld inzamelen
 
 
Help Vanessa, haar studie te kunnen voortzetten.

Help Vanessa haar studie af te maken en zich in te zetten voor onrecht!

 

Vanessa is 18 jaar en altijd heel erg begaan geweest met de zwakkeren in de samenleving. Zo’n kind dat geboren is om voor mensen op te komen, waar ze kan. Een meisje met het hart op de juiste plek en zichzelf het liefst wegcijfert voor anderen en om verdriet van mensen te verzachten.

 Mensen die ongewild te maken hebben gehad met een misdrijf of erger nog, daar slachtoffer van zijn geworden, daar zou ze zich het liefst met hart en ziel voor willen inzetten. Uit ervaring in haar directe omgeving weet ze hoe verschrikkelijk het voelt wanneer er iets ergs met iemand gebeurt en de daders gewoon vrijuit gaan. Je voelt je dan zo machteloos wanneer je niets voor zo iemand kunt doen.

 Vanessa wist daarom van jongs af aan dat ze iets wilde worden waarbij ze vooral haar medemens ten dienste kon staan. Vandaar dat ze na haar middelbare school op zoek ging naar de juiste opleiding in die richting.

 

Ze ging op zoek naar een studie die aansloot bij haar drive en kwam terecht bij de opleiding Crimonology aan de Universiteit van Liverpool. De University of Liverpool is een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse met een rijke geschiedenis in de academische wereld en een wereldwijde reputatie voor door onderzoek geleide innovatie.

 

Niet verwacht maar toch gelukt: door haar grote doorzettingsvermogen en enorme wens om haar droom, mensen die met onrecht te maken krijgen, optimaal te verwezenlijken, ging ze aan de slag om de juiste vooropleiding te krijgen voor haar universitaire studie in Liverpool (haar Mavo opleiding was niet toereikend).

 

Na twee jaar keihard zweten en zwoegen lachte het geluk haar toe: na een vooropleiding in Engeland van 2 jaar (betaald door DUO, een instantie die studiefinanciering regelt voor studenten, scholieren en leraren), slaagde Vanessa met allemaal negens en tienen en had zij het geluk dat ze werd uitgeloot/toegelaten voor de University of Liverpool.

 De blijdschap van haar toelating sloeg al snel om in teleurstelling toen zij overal aanklopte en nergens studiefinanciering kon krijgen. Ook DUO kon haar niet helpen met haar Britse studie. Niet alle opleidingen in het buitenland worden vergoed was de ervaring helaas. Extra grote pech is ook dat haar vader afgekeurd is en een basisloontje krijgt waarmee hij onmogelijk in staat is om het verschuldigde collegegeld van €10.400 voor het eerste jaar te kunnen betalen.

 

Helpen jullie Vanessa, zodat ze toch haar missie kan laten slagen en haar droom kan laten verwezenlijken?

 

Jij kunt helpen deze inzamelingsactie succesvol te maken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 10.400,00
0%

Deze actie is gesloten.